[韓綜]認識的哥哥討論區(3)

978 回覆
18 Like 5 Dislike
@鳳凰天使TSKS

據悉除早前傳出的#南宮玟#外,演員#鄭賢成#、#李俊赫#也將一同出演JTBC綜藝節目《#認識的哥哥#》,打造《#監獄醫生#》特輯!三人此前在收官的人氣劇集《監獄醫生》中有過合作,分別飾演監獄醫療科科長、檢察官以及監獄醫生的角色,在片中也有著相當精彩的互動。據悉此次三人將於23日參加認哥的錄製,預計節目將在6月1日播出。
今集巨人好搞笑
離婚梗睇左咁多年點解仲係咁撚好笑
受過傷的人唱情歌先會入肉
佢平時唱愛子啲歌都幾好聽
佢其實識好多歌 佢唱朴孝信都唔錯 但又未係好聽嘅
恩地好似成日un腳

尚敏究竟仲差幾多債 次次食飯佢都好興奮 好似平時無淡好食咁
佢扮興奮啫大佬
啲飯凍撚晒,又唔係乜撚貴價野,個個又要扮到好想食咁,明明錄影前後又會一齊食飯
諗起都肉酸,點解呢個環節仲存在到,之前就咁俾舊錢出嚟觀感好十倍
今日,有媒體報導:「樂童音樂家和SOMI(全昭彌)在明日進行《認識的哥哥》的節目錄製。」這是李燦赫退伍後首次出演綜藝,將和妹妹李秀賢完整體出擊,讓不少粉絲都相當期待!SOMI確定在6月13日SOLO出道,出道前將透過節目和粉絲們見面。

Somi
應該還曬 就算未還曬應該都7788
張teacher上其他節目個狀態好好多
好彩姐 睇黎果日真係好緊張
依家弱咗D了
以前巨人會嬲果陣仲好笑
掟水樽
但呢集大嗌encore真係爆笑左
喜馬拉雅山靜啦
張teacher上小電視幾好笑
睇黎慢慢搵返狀態
張teacher跟咗wassupman 果team拍youtube
唔知紅唔紅得起 wassupman好好睇好好笑

張teacher好似都幾多節目搵佢做guest
呢一集有成6.6%收視
今集破7
愛子呢兩集又變返9up mode
允兒同曹政奭18號會錄影宣傳佢地套新戲
之前睇愛瘋果集屋塔房揀best3都估撚到認哥一定會拎黎BIN
今集寺廟食飯嗰度笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞