[韓綜]認識的哥哥討論區(3)

978 回覆
18 Like 5 Dislike
Suju ep200 好睇!
全隊都係虎東狙擊手
最後個環節勁好笑
冇左乞飯環節即刻好睇十幾倍
虎東啲眼神同其他人厚面皮笑死我
有報導話 Hyuna同佢條仔會做嘉賓
最後嗰度光熙其實係做乜
我都想知
我估係想預告隻企鵝會上認哥
應該係同呢隻野合作
每集尾都比幾分鐘佢做單元劇咁
呢隻野好似係韓國好紅 韓國熊本熊
我覺得成隻A貨伊利莎白咁
@韓國me2day

【joynews24獨家】[AOA將出演《認識的哥哥》,5人組回歸首次完整體綜藝]15日,據joynews24獨家報導,AOA於14日結束了JTBC綜藝《認識的哥哥》的錄製。此次是組合以5人組回歸後的首次完整體綜藝。在電視劇和綜藝節目中表現活躍的成員們將與久違的哥哥們展現怎樣的默契感呢。該節目將於23日播出。期待~
好似係同pororo有得fight
反正同一間公司
見啲人話 pororo係比小朋友睇
펭수就係比大人睇
我覺得佢有啲片幾好笑
最後公仔嗰part完全唔知做乜鳩,真心悶到訓著
以後每集都有真係死俾你睇
今集認哥AOA幾好睇 但都係全年最低3.5% 竟然仲低過17嗰集 17嗰集係無聊到我睇到一半熄咗
女團無計
@鳳凰天使TSKS

11月30日週六晚綜藝收視率(全國)
SBS《#金炳萬的叢林法則#》1部、2部:5.6%、7.3%(+0.5、-0.7)
KBS《#不朽的名曲#》1部、2部:7.1%、8.5%(+1.0、+0.6)
MBC《#全知干預視角#》1部、2部:5.6%、6.2%(-0.8、-1.2)
MBC《#閒著幹嘛呢?#》1部、2部:5.9%、7.4%(+0.6、-0.4)
JTBC《#認識的哥哥#》:6.9%(+3.4)
tvN《#驚人的星期六#》:3.0%(+0.5)
JYP咁勁嘅
愛子個腦到底裝乜
苗族
堂叔個解釋笑到肚痛
佢真係怪人 但又好可愛
@鳳凰天使TSKS

12月7日週六晚綜藝收視率(全國)
SBS《#金炳萬的叢林法則#》1部、2部:5.7%、7.3%(+0.1、+0.0)
KBS《#不朽的名曲#》1部、2部:6.5%、8.6%(-0.7、+0.1)
MBC《#全知干預視角#》1部、2部:6.1%、8.1%(+0.5、+1.9)
MBC《#閒著幹嘛呢?#》1部、2部:6.9%、8.5%(+1.0、+1.1)
JTBC《#認識的哥哥#》:5.0%(-1.9)
tvN《#驚人的星期六#》:3.2%(+0.2)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞