[韓綜]認識的哥哥討論區(3)

978 回覆
18 Like 5 Dislike
個商談室其實好廢 又多份量 唔要好好多
我覺得係純粹比d唔夠cast既人上下黎宣傳
因為依家收視回落 好難比非演員既人出黎做嘉賓
唯有整個幾分鐘時段比d idol阿gagman阿綜藝人上黎咁
今集幾好笑
愛子同智孝鬧交好好笑
Fighting咗好多次都係0分
今集成8.幾收視果然請韓國人鐘意嘅人同冇同視段競爭收視就會爆
同埋都係好笑嘅
我唔識佢地都覺得好好笑
嗰個宋佳人直腸直肚好好笑
@韓國me2day

【Newsen獨家】[OH MY GIRL出演《認哥》,正式展開回歸活動]17日,據Newsen獨家報導,OH MY GIRL全員參與了於16日進行的《認識的哥哥》的節目錄製,正式展開回歸活動。此次是組合時隔2年零5個月再次出演該節目,令人好奇她們將與哥哥們展現出怎樣的化學反應。組合新專將於韓國時間27日下午6時公開。
可以fullteam上一期 總算叫有d人氣肯定
無記錯上次上同隱形人無分別
係咪係到陪玩解迷
原來mrtrot堆人改咗期
唔怪得睇完新聞咁耐都仲未上
作為節目fans覺得今集好好笑
如果炒埋百幾期果陣d梗就仲正
我覺得佢地7個人本身唔洗嘉賓都撐得起 好好笑
最鍾意睇佢地圍內互屌
其實今集係咪真係個嘉賓甩底 見製作組個字幕打感謝臨急邀請嘅7位
啲梗炒無數次都可以係唔同點插入

今集笑到噴飯
尚敏收咗錢 話暫時俾返希澈 選完攞返真係笑到噴飯
係啊 應該係mrtrot果班
改咗30號錄
臨時臨急都俾佢請到7個嘉賓其實幾西利
同埋製作組諗到用選班長頂住先 真係好好笑 好過得閒有啲唔識嘅人上嚟 嗰啲上嚟又要唱歌又要個人技反而覺得有啲悶
呢個節目睇佢地7個鳩UP已經好夠
諗住上大陸網睇下d人知唔知咩事
點知堆玻璃心為咗壽根個共產黨gag鬧交
講咗一句咋喎 啲中國人真係唔啱睇牆外嘅資訊
韓國都成日自嘲資本主義點點點啦 一句共產黨就嘈
今集連啲細路上都唱trot,咩綜藝都見到,認哥下集又嚟,好審美疲勞
黎緊top7仲要兩集...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞