[韓綜]認識的哥哥討論區(3)

978 回覆
18 Like 5 Dislike
連續2期都iu準基
兩條佬hea按勁on9
今期收視歷代最高
嘉賓咁爆,IU嗰邊咁紅呢幾年又小上綜藝,應該係爆收視
睇到愛子無再比秀根呃就發現不知不覺認哥已經做左好耐
以前日日撚9愛子
唔覺唔覺 都睇左成幾年原來
年紀咁大 着校服完全冇違和感
仲係25歲姐
好似6.4%
今集收視係2018最高
話破收視係指實時收視7.3 整體係6.4 排認哥收視第3
第一仲係psy 第二係成東日同hara koo
我睇返先知 不過主要個集好收視我諗係因為有個演員大前輩白潤植上左黎客串左陣 再加上有國民度既成東日 而hara又好耐無上綜藝 所以個集有6.48幾收視
李準基
好似話twice又上,今星期錄影
Twice
淨係入學都一個鐘
好笑的一集都冇問題,唔好笑10分鐘都好難頂
笑死
今集見佢地去到勁辛苦 不如唔好去算啦
【heraldcorp】[<認哥>IU-李准基特輯...同時段收視率1位]據收視率調查公司NEILSON KOREA方面透露,27日 播出的JTBC<認哥>151集的target收視率為4.9%.target收視率是以20-49年齡段為對象進行的調查統計數據.同時以首都圈家庭收視率為基準的收視率突破了6.7%,位居同時段有線台和無線台的收視率一位.節目中,IU 帶來了新曲<BBIBBI>的精彩表演以及<秋日早晨(Autumn Morning)>,<遺忘的季節>,<無論怎麼想我都對你>等歌曲的live演唱.李准基 也談到之前對自己有過很大幫助的前輩演員#崔民秀#的事情,並講述了當時在水中拍攝沒有使用替身失去重心的驚險故事,令大家十分驚嘆.
今集好睇到痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞