Netflix集中討論區(3) 一個月免費任睇

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
有無人有睇the open house
係咪鬼片黎 唔夠膽睇住
睇完,都唔知佢做乜鳩
睇下imdb個分
見到好多一星
仲有句寫住save yourself some time
Netflix 電影真伏
睇晒兩季dirk gently's holistic detective agency
點解會無S3
dc套black lightning幾好睇
估唔到netflix今次遲一個禮拜就有,以往cw啲劇都要播完一季先有
On9戲 晒時間

Netflix 紀錄片高質過戲
但係唔係套套 netflix 戲都係屎
其實佢都幾慘
Agreed, 雖然尾嗰幾集先嚟擔正但男主角完全被比下去
Netflix電影黎講Beast of no nation 算唔錯。
我都估唔到吸引到雙親都坐定定一齊睇
佢講嘅究竟係人控制科技,定係科技控制人真係好中point
呢套節奏會唔會好慢?
咩黎?
Manhunt Unabomber
第一集都進展幾快
其實佢都幾慘
咩黎?

呢套個message啟發性好高
整體好睇過Mindhunter至少節奏快D
其實佢都幾慘
咩黎?

我覺得mindhunter 好過unbomber wor
當然兩者都好睇ge
有無人有睇the open house
係咪鬼片黎 唔夠膽睇住
睇完,都唔知佢做乜鳩
On9戲 晒時間

哂左我個幾鐘, 自家出品既戲睇過幾套都唔好睇
其實佢都幾慘
咩黎?

我覺得mindhunter 好過unbomber wor
當然兩者都好睇ge

mindhunter節奏超慢
擺明想拖到第二季
一啲啲, 套Batman就真係睇唔落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞