Netflix集中討論區(3) 一個月免費任睇

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
有無師兄睇Traveler? 幾正!

係幾正, 等梗第二季, 其中一個女主角幾靚
Babysitter好亂黎
Stranger Things | Season 2 Final Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=R1ZXOOLMJ8s

忍住唔睇,保持新鮮感
有冇人有睇NETFLIX自製既動畫,

睇梗套ID0, 好似幾正

不過美中不足係有日本電視台播嘅話全部慢一季

如果有電視上既話, 唔係慢一個禮拜上一集咩,

劇都係咁

日劇、動畫同電視台合作既話,
播哂一季先會係日本以外地區上架。
但日本Netflix就每週更新

不過美中不足係有日本電視台播嘅話全部慢一季

如果有電視上既話, 唔係慢一個禮拜上一集咩,

劇都係咁

日劇、動畫同電視台合作既話,
播哂一季先會係日本以外地區上架。
但日本Netflix就每週更新

唔係, NETFLIX自製既劇, 如果係電視播, 就會遲一星期每集更新,

其他買版權既劇, 就等人地出哂至一季買
Stranger Things | Season 2 Final Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=R1ZXOOLMJ8s

忍住唔睇,保持新鮮感

忍唔住睇左

淨係有睇boJack horseman
Sandra Bullock's Comeback Is a Netflix Movie Starring a Bunch of Buzzy Actors
https://www.wmagazine.com/story/sandra-bullock-netflix-movie
今個禮拜d更新幾啱我
Mind hunter
講赤柬套電影
今個禮拜d更新幾啱我
Mind hunter
講赤柬套電影

仲有血色羅馬
啱啱睇咗套同名嘅戲
希望呢套比得上電影
香港區有冇得睇呢堆劇?

Homeland
The Walking Dead
Arrow
Agents of S.H.I.E.L.D.
The Last Ship
The Strain
The Last Man on Earth
The Americans

有Arrow
Riverdale

今個禮拜d更新幾啱我
Mind hunter
講赤柬套電影

仲有血色羅馬
啱啱睇咗套同名嘅戲
希望呢套比得上電影

個男主角係電影果個
套戲2015年拍落
宜家先出劇
今個禮拜d更新幾啱我
Mind hunter
講赤柬套電影

仲有血色羅馬
啱啱睇咗套同名嘅戲
希望呢套比得上電影

個男主角係電影果個
套戲2015年拍落
宜家先出劇

2004年呢套電影題材一樣
估唔到Mindhunter第一集女角就露點
今個禮拜d更新幾啱我
Mind hunter
講赤柬套電影

仲有血色羅馬
啱啱睇咗套同名嘅戲
希望呢套比得上電影

個男主角係電影果個
套戲2015年拍落
宜家先出劇

Sor應該講緊血色羅馬
Alessandro Borghi 兩套都有份
今次直頭係主角

Netflix有邊部唔露

忍住唔睇,保持新鮮感

忍唔住睇左

Stranger Things 既宣傳
由年頭二月既Super bowl 一直到依家未停過
雜誌封面都上咗N次、致敬海報
仲出埋游戲
特別ig story有好多有創意既marketing
睇到我無感覺了
所以直接睇正片就好了

stranger things

初頭以為nancy會露

今個禮拜d更新幾啱我
Mind hunter
講赤柬套電影

仲有血色羅馬
啱啱睇咗套同名嘅戲
希望呢套比得上電影

個男主角係電影果個
套戲2015年拍落
宜家先出劇

Sor應該講緊血色羅馬
Alessandro Borghi 兩套都有份
今次直頭係主角

血色羅馬好唔好睇?

講真Mindhunter個女主角係靚女
但身材係飛機場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞