Netflix集中討論區(3) 一個月免費任睇

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
Mindhunter睇左三集覺得有d料到
特別呢幾連睇新聞特別多痴線佬

等有心機專心睇先睇埋其他集數
有無巴打有睇點對點?
之前想喺戲院睇但無乜院上
跟住佢地想出DVD又出唔成
原來Netflix有得睇
覺得呢d清新小品幾好睇
拍到香港幾靚
唔使用腦得嚟套野又有信息表達到
Netflix會唔會拍下港劇

表示過有意向同香港人合作拍劇
而且已經有對象

講真以netflix個製作水平真係幾期待
請問有冇netflix原創電影推薦呀?
有無巴打有睇點對點?
之前想喺戲院睇但無乜院上
跟住佢地想出DVD又出唔成
原來Netflix有得睇
覺得呢d清新小品幾好睇
拍到香港幾靚
唔使用腦得嚟套野又有信息表達到

當年上映有入戲院睇

The Fundamentals of Caring
想問下有冇得down去手機睇 想出街睇
The Crown - Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflixhttps://www.youtube.com/watch?v=ME2umFQ_xBA

可以可以
The Crown - Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflixhttps://www.youtube.com/watch?v=ME2umFQ_xBA

正呀喂

可以可以

有冇咩劇集推介 近排想煲下美劇

可以可以

有冇咩劇集推介 近排想煲下美劇

原創劇
stranger things
house of cards (睇到第2/3季可以當佢完)
narcos
sense8
13 reasons why
american vandal

仲有black mirror, breaking bad, etc
原來alias grace上左架

The Fundamentals of Caring

okja, the meyerowitz stories

而且已經有對象

你係咪誤會咗啲咩?
Netflix 只係拎錢出嚟咋
製作依然係製作公司搞
FOX都有搵孽念深拍劇啦
你會唔會期待?

而且已經有對象

你係咪誤會咗啲咩?
製作依然係製作公司搞
你會唔會期待?

Oh shit
明左

而且已經有對象

你係咪誤會咗啲咩?
製作依然係製作公司搞
你會唔會期待?

Oh shit
明左

咁netflix 買得都唔會太廢
house of cards 都係出面製作公司搞之嘛

而且已經有對象

你係咪誤會咗啲咩?
製作依然係製作公司搞
你會唔會期待?

Oh shit
明左

netfilx好參差
我想問如果想睇戲既話,Netflix係唔係相對其他App黎講算唔好?
因為我上網睇話netflix唔算多戲睇
主打係外國劇集....

好多大片都冇, 剩係為睇戲唔洗JOIN NETFLIX,

但係劇又多又正, 睇劇仲抵過睇戲
Mindhunter睇左三集覺得有d料到
特別呢幾連睇新聞特別多痴線佬

等有心機專心睇先睇埋其他集數

有興趣可以睇另一套crimal mind,呢度冇
各位點睇fox????月費較貴
各位點睇fox????月費較貴

月費較貴
但原來好多正劇嘅香港版權都喺佢個邊.... ( 其他地區好多時係Netflix 包晒)

例如How i met your mother、Arrested development、Modern Family、Walking Dead、24、Atlanta、Homeland、Family Guy、Twin Peaks.....

依家平台開始碎片化,又收到咁貴
對用戶唔算係好事……

而且已經有對象

你係咪誤會咗啲咩?
製作依然係製作公司搞
你會唔會期待?

Oh shit
明左

netfilx好參差

但影集、紀錄片係好高質
岩岩睇完THE FLASH S1, 開始煲S2
巴打們知唔知會唔會有S3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞