Netflix集中討論區(3) 一個月免費任睇

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
原來s2出咗
可惜無S3了
One Day At a Time - Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=ZOA_EvRvqJU

好中意呢家人
好中意呢種片

s2睇咗一半,咁就冇喇
s3不了
開頭幾正,世界觀/人物特別位好撚喪壞女角,之後好多解釋到怪
咩叫全方位呀屌你
而家先睇曬Godless,覺得成套野個節奏怪怪地咁
可能當初睇預告以為係玩七武士路線覺得好奇怪
原來s2出咗
可惜無S3了

s2睇咗一半,咁就冇喇
s3不了
開頭幾正,世界觀/人物特別位好撚喪壞女角,之後好多解釋到怪
咩叫全方位呀屌你

本身原著都係好痴線好多巧合
有書!!?
劇解釋得好勉强,叫你信就信啦
黑打女D戲屎到次次起雞皮
有,Douglas Adams寫架,即係Hitchhiker Guide to the Galaxy個作者
應該就無..........
希望佢地會加呢個選擇
以前BT個啲有中英文,慣左咁睇
同埋最重要既係佢啲人名係唔連貫架囉
岩岩睇完 unabomber 覺得ted好慘

呢套好撚好睇

呢套好撚好睇

依家唔知追咩好
佢d人名翻譯好難認 寧願佢唔翻譯人名
唔好意思咁多位
要紅色大字洗下版

香港上左FRIENDS

差唔多10年前第一套睇既美劇
高清睇又有另一番滋味
無睇兩個月,近月有咩新野推介

呢套好撚好睇

依家唔知追咩好

高智罪犯常被出賣缺乏愛
留下訊息警世但用錯方法present

推介American Vandal同Dark都幾正
剛剛先Dark Mirror睇完S2最尾個集White Christmas
結局個男人真係好慘個女原來...

Manhunt : Unabomber
真人真事改編
富有啟發性

American Vandal
非一般「紀錄片」
適合訓練多角度思考

Dark
超科幻德國劇

The end of the fucking world

The end of the fucking world

呢套正
岩岩睇哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞