唔係話幫港鐵講好說話,但覺唔覺d人對港鐵要求太苛刻?

203 回覆
160 Like 190 Dislike
駁我阿
唔通等佢衰到好似外國嗰啲咁先嘈佢咩
唔係差,但退步左
香港不嬲對所有野都高要求 有咩問題?
唔通等佢衰到好似外國嗰啲咁先嘈佢咩

唔會既
香港幾大 其他城市幾大

咁香港鐵路覆蓋咪高囉

咁應該一視同仁
我發夢見到港鐵高層係總部大堂捉住d 內部員工叫佢做義工星期六日有咩事故就要去港鐵維持序
冇錢收返 唔去會記錄底 高層親自捉你去報名
我發夢見到港鐵高層係總部大堂捉住d 內部員工叫佢做義工星期六日有咩事故就要去港鐵維持序

...

咁應該一視同仁

宜家有唔一視同仁咩?
香港地做唔到100分比人屌係常識吧
學生如是 打工仔如是 公司如是

咁應該一視同仁

宜家有唔一視同仁咩?
香港地做唔到100分比人屌係常識吧
學生如是 打工仔如是 公司如是

非洲連地鐵都無得搭呀,你地有地鐵已經要感恩啦
咁撚多要求咪唔好搭囉,地鐵欠左你地呀?

你都係想睇呢啲姐
踩到自己地方一文不值
抬高其他地方你又覺得岩?

樓主講兩句
真正既世界級會同自己比較
結論係港鐵一年比一年差

等於香港國際機場
服務比起其他國家機場仍然好少少
但越來越差係事實
踩到自己地方一文不值
抬高其他地方你又覺得岩?

咁講法香港政府都好過好多地方嘅。。。

咁我唔會踩到佢一文不值既
上個月又停左幾多個鐘啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞