2017年夏季日劇討論(6)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
終於睇完cb3
頭半睇終於有番d睇第一二季既感覺
但救藤川救到一半轉個頭就有白車送走真係好冇癮
後面文戲直頭唔想睇 大家又咁岩偷聽到人地講乜
緋山直頭同左廚房佬一齊dllm
唯一橘個仔條線正正常常

同埋今季d旁白奇多 但又唔煽情

橫峯明明應該要搵內出血嘅位置,但之後變咗咀炮

如果真係叫得番醒真係神作

救自己人嗰到,
完全冇當初sp救緋山嗰到咁熱血感動

可能都睇慣哂隔幾集有一個中伏
終於睇完cb3
唯一橘個仔條線正正常常

救自己人嗰到,

終於睇完cb3
唯一橘個仔條線正正常常

救自己人嗰到,

仲有最後山p講果段好唔啱佢style 雖然幾感動
終於睇完cb3
唯一橘個仔條線正正常常

救自己人嗰到,

人設神早崩壞哂 見怪不怪

如果啲fans想買哂啲衫實破產

佢啲配搭好難carry 喺香港咁著實會俾路人望到實一實

樣既問題

第一張右上角都唔得啦, 太鮮太潮太型配搭實比人覺得你古怪

日本今年好興呢啲燈芯絨褲
香港著一定唔得

救自己人嗰到,

冴島先係變得最勁果個
豬豬有做福士個套 期望佢地做埋兩集SP啦
屌你老母NTV

阿媽自己轆落樓梯

世紀膠劇
那些年千祈唔好搵白石做女主
睇完007好想開深海魚男 明明係宣傳校對女孩
豬豬有做福士個套 期望佢地做埋兩集SP啦
屌你老母NTV

阿媽自己轆落樓梯

世紀膠劇

套野唔make sense在於雙重人格完全無舖線一野話係就係,一般係會前邊已經舖線,佢咁玩我鍾意話遠藤大叔係殺人果個都得啦

希望人人做野hulu播果兩集,睇多兩集川口春奈
先留名
哇今季最強劇集係豬籠草之夢 好似完全無人理
窮人不擇手段上位既故事真係多到數唔晒但豬籠草真係太強
故事寫得現實得可怕之餘志田未來既惡女演技好撚到呢眼神自由轉換好強
雖然我不嬲知佢演技但我對佢印象停留起14歲老母同女王的教室
今次對我黎講係擺脫子役痕跡脫胎換骨
本來睇完黑色記事本都覺得武井咲算係咁進步左好多
但睇埋呢套之後表示........武姑娘都係要繼續加油
另外伊藤君A至E都好正志田未來既廢青角色係我的寫照(戲路好廣呀喂)
四個女角都鍾意雖然佐佐木希演技真係sad但有樣睇就得啦
然後木村文乃好型呀 其實係呢套先get到佢魅力
期待緊電影

完全矛人理我好想揾人同我討論 兩套都係
岡田將生究竟會唔會起先導劇出現

我理你
a to e完全係為左文乃先睇落去志田果part我覺得好煩膠

睇左兩集,望見田中圭唔想繼續睇

得頭兩集的伊藤君係田中圭

田中圭出現率幾低

睇完田中圭兩集已經嚇走左
終於睇完cb3
唯一橘個仔條線正正常常

救自己人嗰到,

已經無氣再屌安達奈緒子

開啦 瘋狂j翼b

開啦 瘋狂j翼b

淨係睇羽田さん已經值回票價
先留名
哇今季最強劇集係豬籠草之夢 好似完全無人理
窮人不擇手段上位既故事真係多到數唔晒但豬籠草真係太強
故事寫得現實得可怕之餘志田未來既惡女演技好撚到呢眼神自由轉換好強
雖然我不嬲知佢演技但我對佢印象停留起14歲老母同女王的教室
今次對我黎講係擺脫子役痕跡脫胎換骨
本來睇完黑色記事本都覺得武井咲算係咁進步左好多
但睇埋呢套之後表示........武姑娘都係要繼續加油
另外伊藤君A至E都好正志田未來既廢青角色係我的寫照(戲路好廣呀喂)
四個女角都鍾意雖然佐佐木希演技真係sad但有樣睇就得啦
然後木村文乃好型呀 其實係呢套先get到佢魅力
期待緊電影

完全矛人理我好想揾人同我討論 兩套都係
岡田將生究竟會唔會起先導劇出現

我理你
a to e完全係為左文乃先睇落去志田果part我覺得好煩膠

睇左兩集,望見田中圭唔想繼續睇

得頭兩集的伊藤君係田中圭

田中圭出現率幾低

睇完田中圭兩集已經嚇走左

我睇到第3集停左未繼續

開啦 瘋狂j翼b

無錯,今集007 😍

開啦 瘋狂j翼b

無錯,今集007 😍

睇咗大約一半你就會覺得富岡點解咁癈好想穿過個MOON打柒佢
然後再睇翻007就硬係覺得有田好唔自然
睇完我們做了決定投佢今季最佳
飛雄係屋頂段獨白

開啦 瘋狂j翼b

無錯,今集007 😍

睇咗大約一半你就會覺得富岡點解咁癈好想穿過個MOON打柒佢
然後再睇翻007就硬係覺得有田好唔自然

完左今季追開d劇開黎睇先
飛雄係屋頂段獨白

仲未睇大結局就已經投左最佳
聽你地講冇爛尾就姐係冇投錯
飛雄係屋頂段獨白

你個名
賣花賺花香
飛雄係屋頂段獨白

你個名
賣花賺花香

結局好感人
飛雄同唔到永野一齊
啱啱睇完007本田翼 cut
性格好正
飛雄係屋頂段獨白

你個名
賣花賺花香

我好持平的
最佳男主一定係正孝 實力派
飛雄係屋頂段獨白

你個名
賣花賺花香

我好持平的
最佳男主一定係正孝 實力派

永野芽郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞