2017年夏季日劇討論(6)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
睇完第一集 奶遙旁述會唔會太多

西島的'我回來了'先多

西島D對白幾奇怪
聽到綾瀨遙問佢隔離屋有時,唔係應該「屌你咪撚咁八卦啦」咁咩 佢一副社工咁口吻,佢係咪有咩特別身份

西島的'我回來了'先多

西島D對白幾奇怪
聽到綾瀨遙問佢隔離屋有時,唔係應該「屌你咪撚咁八卦啦」咁咩 佢一副社工咁口吻,佢係咪有咩特別身份

史密夫決戰史密妻

西島的'我回來了'先多

西島D對白幾奇怪

史密夫決戰史密妻

但係套野其實想睇廣末涼子

西島的'我回來了'先多

西島D對白幾奇怪

史密夫決戰史密妻

佢地三個都比老公嫌棄真係好魔幻日劇
以為倉科kana出場同西島搞不倫

西島的'我回來了'先多

西島D對白幾奇怪

史密夫決戰史密妻

佢真係好似smith咁係個廚房到開片槍戰打爛哂野再瘋打茄輪我又想睇喎

西島的'我回來了'先多

西島D對白幾奇怪

史密夫決戰史密妻

佢真係好似smith咁係個廚房到開片槍戰打爛哂野再瘋打茄輪我又想睇喎

有翼b 咁正老婆唔理,反而理個老母

西島的'我回來了'先多

西島D對白幾奇怪

史密夫決戰史密妻

係囉都唔make sense

西島D對白幾奇怪

史密夫決戰史密妻

係囉都唔make sense

第一集好悶下
劇情又簡單無乜高潮

第14屆香港亞洲電影節HKAFF快將開鑼,大家今年會在10月31日至11月20日看到我們為你精選的亞洲重量級猛片!想搶先知道有咩好戲,可以去以下網址睇網上版小冊子👇👇👇

[url]https://issuu.com/broadwaycinematheque/docs/hkaff2017_booklet_issuu
[/url]
想睇實體書嘅影迷10月12日起都可以喺百老匯電影中心、AMC Pacific Place、百老匯THE ONE、MY CINEMA YOHO MALL、PALACE apm、PALACE ifc、誠品、香港演藝學院、香港藝術中心、動漫基地、PMQ、賽馬會創意藝術中心 (JCCAC)攞到小冊子!

唔揀張好啲做profile相
「本田は、かねてから演技面で『大根女優』などとブーイングを浴びていますが、今作でもやはり『芝居に難あり』と評価されたようで、『期待できるドラマなのに、本田が邪魔』『相変わらずのポンコツ演技に、今回は表情の演技も過剰で、ドラマに入り込めない』と言われています」

bbq

張相唔夠精神
第一集都幾廢下
第一集都幾廢下

3個冇乜火花 性格又唔特別

使唔使咁素
第一集都幾廢下

翼b 咪又係做返自己🤷🏻‍♂️
第一集都幾廢下

佢啲表情over左
第一集都幾廢下

佢啲表情over左

本身套野已經好大浸膠味
加埋佢D弱智表情變成膠力無極限
隔離果2個一個好用力做戲一個好認真咁做
第一集都係典型劇情唔算難睇既
但一路睇一路諗起直美與加奈子
後面場打戲真係得啖笑 綾瀨遙邊忽似特工
西島氣場仲似過佢

Btw四個師奶拍埋 本田翼完美展示咩叫波平如鏡
同埋西島叔演既角色終於有個似樣d既家庭
第一集都幾廢下

佢啲表情over左

本身套野已經好大浸膠味

佢聽完倉科講之後想喊咁 我以為佢同一遭遇
第一集都幾廢下

佢啲表情over左

本身套野已經好大浸膠味

佢聽完倉科講之後想喊咁 我以為佢同一遭遇

我睇緊果時倉科同西島會搞不倫

藤原龍也
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞