2017年夏季日劇討論(6)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

都唔記得左呢套遠藤憲一同鈴木保奈美做兩公婆

D男演員好吸引
遠藤憲一
松板桃李
高橋一生
希望正孝嬴到山p

山p應該淨係嬴讀者票啦

評審記者應該都有 不過唔會第一?

傻既咩 山p贏到我切丁丁呀

留名

都唔記得左呢套遠藤憲一同鈴木保奈美做兩公婆

D男演員好吸引
遠藤憲一
松板桃李
高橋一生

點解唔搵藤岡DEAN拍住藤岡TEN
校閱sp
個心型天好靚 好想去
校閱sp
個心型天好靚 好想去

套sp本田翼戲份多唔多
校閱sp
個心型天好靚 好想去

套sp本田翼戲份多唔多

同之前差唔多

夏帆超qqqqqqqqq

塊面漲翻啲咪好囉
校閱sp
個心型天好靚 好想去

唔知係咪真係咁靚呢個作家其實好愛佢老婆 表達得太隱晦
校閱sp
個心型天好靚 好想去

嗰part有啲感動
上網search左下,真係幾靚
mark低下次去
校閱sp
個心型天好靚 好想去

嗰part有啲感動
mark低下次去

呢啲地方要有另一半去先正
校閱sp
個心型天好靚 好想去

嗰part有啲感動
mark低下次去

悅子同幸人隔住章魚傾電話嗰到甜到漏
校閱sp
個心型天好靚 好想去

嗰part有啲感動
mark低下次去

悅子同幸人隔住章魚傾電話嗰到甜到漏

痴撚線架邊有人咁曬恩愛
突然法國bba有啲似福士,駛唔駛驗眼

屌點先link到佢兩個一齊

邊忽似
神奈小姐連班地盤佬都感化得到 痴撚線
成套劇正能量到我起雞皮
http://www.tv-tokyo.co.jp/universal_koukoku/smp/
又係澤村一樹+和久井映見出演岡田惠和的劇本 仲要有兩位配角都有出演雛鳥
而片中飾演山崎賢人母親嘅內田有紀,雖然已經41歲,但拍在18歲嘅橋本環奈旁邊都唔覺輸蝕,完全睇唔出相差成23年,有網民仲話內田有紀多年來keep住美貌,比起只得5頭身嘅橋本環奈吸引得多。

識野

見到佢ig icon就覺得好似一個人

諗多兩諗就覺得 呀係好似福士
而片中飾演山崎賢人母親嘅內田有紀,雖然已經41歲,但拍在18歲嘅橋本環奈旁邊都唔覺輸蝕,完全睇唔出相差成23年,有網民仲話內田有紀多年來keep住美貌,比起只得5頭身嘅橋本環奈吸引得多。

識野

內田姐姐係正既

見到佢ig icon就覺得好似一個人

諗多兩諗就覺得 呀係好似福士

笑起黎有啲似

識野

內田姐姐係正既

早期的內田哥哥都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞