2017年夏季日劇討論(6)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
啱啱睇完007本田翼 cut
性格好正

b'z ⬆️
睇完我們做了決定投佢今季最佳
飛雄係屋頂段獨白

你個名
賣花賺花香

我好持平的
最佳男主一定係正孝 實力派

永野芽郁

又話會等飛雄

會唔會俾J家告架
飛雄係屋頂段獨白

你個名
賣花賺花香

我好持平的

永野芽郁

又話會等飛雄

轉眼間就10年後
先留名
哇今季最強劇集係豬籠草之夢 好似完全無人理
窮人不擇手段上位既故事真係多到數唔晒但豬籠草真係太強
故事寫得現實得可怕之餘志田未來既惡女演技好撚到呢眼神自由轉換好強
雖然我不嬲知佢演技但我對佢印象停留起14歲老母同女王的教室
今次對我黎講係擺脫子役痕跡脫胎換骨
本來睇完黑色記事本都覺得武井咲算係咁進步左好多
但睇埋呢套之後表示........武姑娘都係要繼續加油
另外伊藤君A至E都好正志田未來既廢青角色係我的寫照(戲路好廣呀喂)
四個女角都鍾意雖然佐佐木希演技真係sad但有樣睇就得啦
然後木村文乃好型呀 其實係呢套先get到佢魅力
期待緊電影

完全矛人理我好想揾人同我討論 兩套都係
岡田將生究竟會唔會起先導劇出現

我理你
a to e完全係為左文乃先睇落去志田果part我覺得好煩膠

睇左兩集,望見田中圭唔想繼續睇

得頭兩集的伊藤君係田中圭

田中圭出現率幾低

睇完田中圭兩集已經嚇走左

我睇到第3集停左未繼續

田中圭fans club@lihkg 正副主席
飛雄係屋頂段獨白

你個名
賣花賺花香

我好持平的

永野芽郁

又話會等飛雄

喺警局嗰段對話算唔算交代咗個原因
先留名
故事寫得現實得可怕之餘志田未來既惡女演技好撚到呢眼神自由轉換好強
另外伊藤君A至E都好正志田未來既廢青角色係我的寫照(戲路好廣呀喂)
期待緊電影

我理你
a to e完全係為左文乃先睇落去志田果part我覺得好煩膠

田中圭出現率幾低

我睇到第3集停左未繼續

會唔會俾J家告架

點會唔玩野 咁小氣
啱啱睇完007本田翼 cut
性格好正

b'z ⬆️

糾正完上田自己講錯

會唔會俾J家告架

點會唔玩野 咁小氣

NEWS MAP

會唔會俾J家告架

點會唔玩野 咁小氣

NEWS MAP

第一下係get到反news

會唔會俾J家告架

點會唔玩野 咁小氣

NEWS MAP

真心好正
又食曬字
網頁又用返拼音atarashichizu唔用newsmap
但講新しい地図又即諗到new map-->news map-->new smap
小林聡美×大島優子「コートダジュールNo.10」に松たか子、宮藤官九郎ら出演!
http://eiga.com/news/20170922/8/
先留名
期待緊電影

我理你

田中圭出現率幾低

我睇到第3集停左未繼續

小林聡美×大島優子「コートダジュールNo.10」に松たか子、宮藤官九郎ら出演!
http://eiga.com/news/20170922/8/

大島優子唔係去美國咩

大島優子唔係去美國咩

已經拍晒先走人
今季有咩人有資格爭最佳演員

會唔會俾J家告架

點會唔玩野 咁小氣

NEWS MAP

真心好正
又食曬字
但講新しい地図又即諗到new map-->news map-->new smap

三子日前脫離尊尼事務所後去向令外界關注,當尊尼官網已刪走草彅、香取及稻垣嘅專頁,三子今日透過律師終宣佈已再度合體,並於當地報章跨版刊登大形廣告,三人已開設共同fan club「新地圖」,新公司名叫CULEN,有如傳聞所指,新公司背景據講係來自強國蘇寧,所以今日三人嘅「新地圖」,意思即「NEWS MAP」,今日更火速開設大陸微博帳戶,並同時有一段宣傳片於網上曝光,雖然三子未有亮相,但片段就於找來模特兒出走世界各地,更出現「逃走吧」、「愛自由與和平」等字眼,擺明有弦外之音。

會唔會俾J家告架

點會唔玩野 咁小氣

NEWS MAP

真心好正
又食曬字

個図字係咪專登寫到咁

串J家乜都唔講得

會唔會俾J家告架

點會唔玩野 咁小氣

NEWS MAP

真心好正
又食曬字

個図字係咪專登寫到咁

串J家乜都唔講得

. .
X
睇完動物係 覺得又幾好睇都幾有意義個結局
https://mdpr.jp/news/1716053
後生都中意睇大門同相棒
https://mdpr.jp/news/1716053
後生都中意睇大門同相棒

Doctor X都可以話對抗職場惡勢力,相棒真係解釋不能
森美:電視劇一向女人話事 《女醫神5》《民眾之敵》秋季日劇女性起革命
http://m.mingpao.com/ldy/showbiz3.php?nodeid=1505931675470&subcate=news&issue=20170921
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞