2017年夏季日劇討論(6)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

乙葉 都十幾年冇正式拍過劇

伊勢谷友介
個樣整到成個德井咁

伊勢谷友介
個樣整到成個德井咁

我都以為係德井
秋季的世界奇妙物語有吉岡里帆
吉澤亮尋晚先係日本做完舞台劇今日先黎香港
上白石萌音做役所廣司個女
日本女星有村架純主演NHK晨早劇《雛鳥》,以1964東京奧運為故事舞台,劇集將於本周六大結局,《雛鳥》收視後段越嚟越好,已經連續57集獲得超過20%收視成績,令有村架純躋身國民女星之列。年度除夕盛事《紅白歌唱大比賽》將會於下月決定司儀名單,更有傳有村架純受《雛鳥》帶旺有望連續兩年任紅組司儀。

而趁住《雛鳥》即將大結局,集英社為有村架純推出咗一本劇集紀念寫真,除咗收錄劇照,仲有有村以劇集背景嘅60年代造型拍攝嘅靚相,以供粉絲收藏。

預左架啦

終於開始大紅超多野做
有啲掛住西內まりや
唔知有咩冇咩消息
有啲掛住西內まりや
唔知有咩冇咩消息

中左富士伏 邊有咁快回到氣
日本女星有村架純主演NHK晨早劇《雛鳥》,以1964東京奧運為故事舞台,劇集將於本周六大結局,《雛鳥》收視後段越嚟越好,已經連續57集獲得超過20%收視成績,令有村架純躋身國民女星之列。年度除夕盛事《紅白歌唱大比賽》將會於下月決定司儀名單,更有傳有村架純受《雛鳥》帶旺有望連續兩年任紅組司儀。

而趁住《雛鳥》即將大結局,集英社為有村架純推出咗一本劇集紀念寫真,除咗收錄劇照,仲有有村以劇集背景嘅60年代造型拍攝嘅靚相,以供粉絲收藏。

預左架啦

唉冇所謂啦紅組都輸開

伊勢谷友介
個樣整到成個德井咁

我都以為係德井

我都以為係

預左架啦

唉冇所謂啦紅組都輸開

上年先贏完

預左架啦

唉冇所謂啦紅組都輸開

上年先贏完

前年都係紅組贏 但印象中白組都連贏左幾年
有啲掛住西內まりや
唔知有咩冇咩消息

之前早1,2個月新聞

本女星西內瑪利亞模等兒出身,後來轉當女優又要兼顧歌唱事業,不過佢接連接拍作品收視都麻麻,年初接拍嘅劇集《也許很突然,明天我要結婚了》更成為史上最低收視嘅富士「月9」劇,之後佢繼續有接拍廣告,但已經冇乜其他工作,又暫停更新社網站,因而傳出佢會無限期停工,可能會引退。

西內瑪利亞自三月開始已停止更新官網同Twitter,而佢最後一次更新Instagram喺於5月,當時佢留言話:「有時候可能四圍全部都是敵人,但最大的敵人其實是自己的心,要戰勝心魔。」這番留言可謂語帶雙關。
事實上,西內瑪利亞接拍《也許很突然,明天我要結婚了》陷入事業低潮,現時工作量唔多嘅佢就專注拍拖,佢同型男model呂敏相戀一年,早前更被拍到結伴逛傢俬店,展開同居關係,更有指佢可能會叠埋心水嫁人。

終於開始大紅超多野做

可以去邊度撞到佢
會長套跑online都算睇得落去
會長套跑online都算睇得落去

算過得去。雖然穿越劇無咩新意,但有會長賣萌,點都會追落去

終於開始大紅超多野做

可以去邊度撞到佢

我都想撞 撞到講聲
有啲掛住西內まりや
唔知有咩冇咩消息

之前早1,2個月新聞

本女星西內瑪利亞模等兒出身,後來轉當女優又要兼顧歌唱事業,不過佢接連接拍作品收視都麻麻,年初接拍嘅劇集《也許很突然,明天我要結婚了》更成為史上最低收視嘅富士「月9」劇,之後佢繼續有接拍廣告,但已經冇乜其他工作,又暫停更新社網站,因而傳出佢會無限期停工,可能會引退。

西內瑪利亞自三月開始已停止更新官網同Twitter,而佢最後一次更新Instagram喺於5月,當時佢留言話:「有時候可能四圍全部都是敵人,但最大的敵人其實是自己的心,要戰勝心魔。」這番留言可謂語帶雙關。
事實上,西內瑪利亞接拍《也許很突然,明天我要結婚了》陷入事業低潮,現時工作量唔多嘅佢就專注拍拖,佢同型男model呂敏相戀一年,早前更被拍到結伴逛傢俬店,展開同居關係,更有指佢可能會叠埋心水嫁人。

對上一次就係睇到呢篇news
有啲掛住西內まりや
唔知有咩冇咩消息

之前早1,2個月新聞

對上一次就係睇到呢篇news

唔係去左NYC 睇show 咩
下雨天你總是那麼溫柔 第4集希姐好撚正, 又要J啦

仲睇緊第3集 較到1.5倍速都仲係冇咩心機追

仲睇緊第3集 較到1.5倍速都仲係冇咩心機追

等我今晚一次過睇返晒係咪真係咁難頂

終於開始大紅超多野做

可以去邊度撞到佢

我都想撞 撞到講聲

我都想撞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞