2017年夏季日劇討論(6)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Lespro 等收皮

Why
咬實結衣應該收唔到皮住

https://news.nifty.com/article/entame/showbizd/12123-154893/

Ok啦
川島半紅不黑咁樣收左皮都無相幹

相都有晒 仲要乜防備都冇 係咪特登架

川島淪落到呢個地步 海女彈起前話係接結衣

川島海荷而家做親都係二打六路甲角色

無左清水富美加同能年玲奈後佢係咪想谷內田理央?
Lespro 等收皮

Why
咬實結衣應該收唔到皮住

https://news.nifty.com/article/entame/showbizd/12123-154893/

Ok啦
川島半紅不黑咁樣收左皮都無相幹

相都有晒 仲要乜防備都冇 係咪特登架

川島淪落到呢個地步 海女彈起前話係接結衣

川島海荷而家做親都係二打六路甲角色

無左清水富美加同能年玲奈後佢係咪想谷內田理央?

內田理央同南沙良
有無個網有整合深夜劇收視?
有無邊個網有整合深夜劇收視?

http://dorama.info/drama/d_rate.php
都係得呢個 有就有 冇就冇

http://dorama.info/drama/d_rate.php
都係得呢個 有就有 冇就冇

Thanks
難得川島海荷岩岩先有個節目9up天氣叫做多人睇d

尋日先話佢接左電影

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎
伊藤君個預告

唔通將生都會出黎浦下頭

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎

佢又唔靚,實力又無,點解Lespros要捧佢?

我情願捧內田理央
原來今日係佢加入ZIP一週年 記者真係送份大禮
原來今日係佢加入ZIP一週年 記者真係送份大禮

即係一早捕到

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎

我情願捧內田理央

推咁多年都上唔倒
無架啦

咪又係閒角

福士竟然肯拍返拉打

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎

我情願捧內田理央

推咁多年都上唔倒
無架啦

內田都冇主角氣息
由雪能年開始呢間西公司捧邊個就死邊個

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎

我情願捧內田理央

推咁多年都上唔倒
無架啦

內田都冇主角氣息

呢間野近年捧人眼光好有問題
清水富美加大家知咩料
能年玲奈

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎

我情願捧內田理央

推咁多年都上唔倒
無架啦

內田都冇主角氣息

其實未有能年之前
幾間野都係得結衣一個叫得出名

結論: 結衣is fucking miracle

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎

我情願捧內田理央

推咁多年都上唔倒
無架啦

內田都冇主角氣息

清水富美加大家知咩料
能年玲奈

睇完東京喰種 我覺得清水富美加幾有前途 當然唔係講緊去到結衣個level啦

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎

我情願捧內田理央

推咁多年都上唔倒
無架啦

內田都冇主角氣息

清水富美加大家知咩料
能年玲奈

睇完東京喰種 我覺得清水富美加幾有前途 當然唔係講緊去到結衣個level啦

結衣冇演技, 富美加當然去唔到佢咁啦

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎

我情願捧內田理央

推咁多年都上唔倒
無架啦

內田都冇主角氣息

其實未有能年之前

結衣之前係長谷川京子
之前時任三郎都係 Lespros
Lespros 呢啲 Burning 系旗下
唔會大得去邊

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎

我情願捧內田理央

推咁多年都上唔倒
無架啦

內田都冇主角氣息

其實未有能年之前

結衣之前係長谷川京子

呢間公司啲女大多得個樣,演技麻麻
川島有無心做落去 佢都幾廢
啱啱嗰季先被人掟去動畫配音,都叫r到個主角做
點知效果驚人天為地垃圾

尋日先話佢接左電影

Netflix劇黎

我情願捧內田理央

推咁多年都上唔倒
無架啦

內田都冇主角氣息

其實未有能年之前

結衣之前係長谷川京子

呢間公司啲女大多得個樣,演技麻麻
川島有無心做落去 佢都幾廢
啱啱嗰季先被人掟去動畫配音,都叫r到個主角做
點知效果驚人天為地垃圾

呢間野冇乜三十代以上嘅女星
好多都係20頭嘅o靚妹 做下model就啱嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞