張敬軒 HINS 音樂討論 (7) 單曲 —《塵埃落定》

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
show blocked user--張敬軒

睇到笑左出聲
btw

Deep Nite Show - 遇上張敬軒

孤單公園
較早前錄影
我的天
青春常註
(幾句)騷靈情歌
櫻花樹下
(幾句)又到聖誕
Hurt So Bad(有彩蛋
爆料時間

Joox播Part 2

Part 2合唱咗酷愛+棋王,my way

睇哂 deep轉假音真係麻麻地
但酷愛+棋王好正

明顯係比以前差左,但係已經好過早期佢岩岩出Deep Nite Show既時候
應該係久疏戰陣同埋一直都食煙所以差左

孤單公園
較早前錄影
我的天
青春常註
(幾句)騷靈情歌
櫻花樹下
(幾句)又到聖誕
爆料時間

Joox播Part 2

但酷愛+棋王好正

明顯係比以前差左,但係已經好過早期佢岩岩出Deep Nite Show既時候

但佢係教唱歌 呢點唔係幾接受到

孤單公園
較早前錄影
我的天
青春常註
(幾句)騷靈情歌
櫻花樹下
(幾句)又到聖誕
爆料時間

Joox播Part 2

但酷愛+棋王好正

但佢係教唱歌 呢點唔係幾接受到

教唱歌頂多都係唱幾句,好少機會半首 / 一首咁唱
見到佢有改善已經好好

一開始聽到啲假音咁樣我真係擰哂頭

收皮啦李依琳
人地改編首歌一定唔係因係佢個垃圾偽韓狗page

收皮啦李依琳

笑撚左...........佢以為自己係乜水

收皮啦李依琳

收皮啦李依琳

佢唔係放棄左皇上 支持林奕匡架咩

收皮啦李依琳

未聽過,咩人嚟

收皮啦李依琳

未聽過,咩人嚟

曾經好出名嘅軒叔fans

收皮啦李依琳

佢唔係放棄左皇上 支持林奕匡架咩

佢咩星都追架啦
之前經過商場見到佢連個十八線韓星都追
https://youtu.be/k2rVffhNd0E
超過6年既時間

https://youtu.be/k2rVffhNd0E
超過6年既時間

夠鐘打飛機
btw

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/06/145307_11b6e2b5c5e15758680b4497f5873fe3.jpg[/ img]

收皮啦李依琳

咦 有一個負皮
張敬軒近一兩個月搞d演唱會奇奇怪怪

我想要

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞