張敬軒 HINS 音樂討論 (7) 單曲 —《塵埃落定》

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
青春常駐真係聽到爛

無計 morph之後兩隻ep無隻歌係hit

青春常駐真係聽到爛

無計 morph之後兩隻ep無隻歌係hit

其實搞搞下呢首先係商業味最濃既歌
本身首歌同份詞都好好 但真係吹捧得太過份
搞到每次岀親event都唱呢首
最慘係呢首歌唔似酷愛果啲
好難轉曲風 就算轉左分別都係唔大
離唔開抒情路線

應該係chanel新香水拍野啫
血色每個comment啲負皮好好笑

lm
如果軒叔都開side track演唱會就好

驚無人睇

開多次unplugged都得

唔夠多sidetrack呀 要開sidetrack起碼去到千樺 joey eason咁多歌先開到
與其係咁,下次再開演唱會砌靚個rundown,sidetrack同熱門歌取到平衡仲好啦

urban emotions,酷愛,no eleven同笑忘書大把好歌未唱過
唔知佢仲記唔記得有隻碟叫am/pm

其實我覺得no eleven真係佢最好一張碟

應該係chanel新香水拍野啫

😪👌🏼

連登果然係5p forum
lm
如果軒叔都開side track演唱會就好

驚無人睇

開多次unplugged都得

唔夠多sidetrack呀 要開sidetrack起碼去到千樺 joey eason咁多歌先開到
與其係咁,下次再開演唱會砌靚個rundown,sidetrack同熱門歌取到平衡仲好啦

urban emotions,酷愛,no eleven同笑忘書大把好歌未唱過
唔知佢仲記唔記得有隻碟叫am/pm

其實我覺得no eleven真係佢最好一張碟

我覺得no eleven既歌係好好聽,但夾埋做一隻大碟就有d失焦
岩岩係圓方溜冰場狂播原版mk酷愛

其實原版最好聽

其實原版最好聽

上帝可否創造一個血巴冇負皮既cm

when mr chan is offline

when mr chan is offline

評已負

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155263733248277&id=165034263276

有無人聽日過大海睇

表示冇錢
唔知會唔會賣返啲紀念品
想買多set貼紙儲

其實原版最好聽

段rap先經典
我都唔知點解你忽然對我無晒感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞