突發:教大民主牆有新嘢

1001 回覆
3223 Like 28 Dislike
貼埋國父講支那
全港傳謀都紅底咁濟,佢地會當睇唔到無件事
侮辱和平獎得主
搵人譯做英文send去NYT啦

順便上埋國際頭條
其實你都估到佢鳩縮當睇唔到, 同埋少傳媒會報
其實你都估到佢鳩縮當睇唔到, 同埋少傳媒會報

推到比外國傳媒睇到

主流傳媒唔報 件事就唔存在咩

睇朝已經成個FACEBOOK都係啦
唔會有人報 冇人知
Tvb肯定唔會肯
推到比外國傳媒睇到

my name is "everything is karma"
I think the post is very insulting to Mr. Liu

我就唔信啦 唔好幻想咁多
教大仔
聽日貼六四
後日貼六七

我迫不及待好想玩玩了

廢老廢中只會從CCTVB單看接收資訊

廢老廢中只會從CCTVB單接收資訊
聽日預測
校長:我琴晚喊咗成日,好痛心,好悲痛,點解我地社會出咗班事非不分嘅人渣?人地劉曉波先生傷害咗祖國大地十三億同胞嘅感情,理應受到應有嘅懲罰,我為佢嘅離世感到哀痛,可能大家對於佢嘅罪成有唔同嘅意見,但唔代表我地可以肆無忌憚咁諷剌我地祖國嘅司法制度,我身為校長,責無旁貸!如果調查屬實係我地同學,我一定會嚴懲追究漫罵祖國嘅學生!
痴撚線
香港人進步得好快
等睇支共附屬港共政府既雙重標準
聽日預測
校長:我琴晚喊咗成日,好痛心,好悲痛,點解我地社會出咗班事非不分嘅人渣?人地劉曉波先生傷害咗祖國大地十三億同胞嘅感情,理應受到應有嘅懲罰,我為佢嘅離世感到哀痛,可能大家對於佢嘅罪成有唔同嘅意見,但唔代表我地可以肆無忌憚咁諷剌我地祖國嘅司法制度,我身為校長,責無旁貸!如果調查屬實係我地同學,我一定會嚴懲追究漫罵祖國嘅學生!

政棍唔會放過佢

廢老廢中只會從CCTVB單接收資訊

仲有方向報
老豆老母今日起勢咁屌教大無人性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞