突發:教大民主牆有新嘢

1001 回覆
3223 Like 28 Dislike
無記招
聽日貼返跳樓死
花生斷曬市
真心問一句,如果校長、官員等站出來,用同樣方式譴責事件,對他們有何傷害?

冇 但係佢地唔會咁做
如果唔係 一早開晒記者會啦

唔止教大校長
仲有馬時亨 陳含賓 777
佢地有咁既胸襟夠膽用番相同處理手法
就唔會有今日咁既田地

如果上述一衆人等用與日前一模一樣的方式出來譴責事件,代表佢地同情劉曉波和劉霞?呢個推論是否穩妥?
真心問一句,如果校長、官員等站出來,用同樣方式譴責事件,對他們有何傷害?

冇 但係佢地唔會咁做
如果唔係 一早開晒記者會啦

唔止教大校長
仲有馬時亨 陳含賓 777
佢地有咁既胸襟夠膽用番相同處理手法
就唔會有今日咁既田地

根本全部奶共果堆就係垃圾,
你期望佢地有咩表現
無人覺得係有人出黎玩野? 我覺得未必係支那做
我唔係撐支那人 但我覺得未必係佢地做
Check cctv 見到係自己人就慘
我自己識幾個大陸大學生連劉曉波係乜水都唔知

你真心膠?佢地撚會企出嚟咩,之前佢地屌得咁過癮,就係要佢地收聲,落佢地面

我理撚得係神之一手 定支那豬隊友做
教大出頭天
第一次秒三大
貼返大陸d論壇會點呢
貼返大陸d論壇會點呢

加泰隆尼亞獨立
支那人貼又好,港豬貼都好,今次撚狗咁撚真係爽
【9月9日】恭喜毛匪澤東斃命北平
https://lihkg.com/thread/392971/page/1?ref=web

!今日係毛匪澤東死忌

得你先睇得出係玩野

你真心膠?佢地撚會企出嚟咩,之前佢地屌得咁過癮,就係要佢地收聲,落佢地面

因爲唔出聲代表他們雙重標準;那麽假設佢地出來表態,又好似無傷大雅?

得你先睇得出係玩野

真係涼簿

你jm9
全部人都知玩野啦
真假唔識分

不過留明睇你話自己都假膠
依一代後生仔終於識玩,拉住班高官廢佬鼻子走

當班支那奴狗咁撚
高汁
教大終於超越三大
依一代後生仔終於識玩,拉住班高官廢佬鼻子走

當班支那奴狗咁撚

啱呀 拖住班狗周圍走
放狗咁放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞