[親生仔] Google Pixel 討論區 (117) Android 15 正式版已出

328 回覆
3 Like 1 Dislike
換完sim 7a 上到5G,估計可能係本身個 plan 由 pccw 合併去 csl 無換過咭, 張咭個 operator 都仲係 pccw (45419), 而家換返做 csl (45400) 就 ok
淘寶黎
呢個Magsafe位太正中,對唔準個無線差電既,但都差到
我想搵個平平地 ,可以一黃就換既淘寶透明岩位既Magsafe
但搵唔到
我都用緊呢個,個case個磁圈會影響到Pixel Stand,有時放上去會差唔到電

而家等緊DBrand ship佢個Ghost Case 2.0畀我就換
淘寶應該暫時全部款磁石位都對準G位
搞到全部都做唔到magsafe充電好on9
等10啦返tsm
其實換生產商既頭一年,大家有冇少少擔心有伏....
如果TSM都伏咁我抵衰
其實對準G位係好事

但我叉叉下電會停
對準個G點係好睇啲
但會同個無線差電個線圈差小小位,無左MagSafe 個意義
咁樣買好貴
但最快應該係得呢個方法
Ringke Onyx magsafe (好似係咁串唔記得), 我本身起台store買電話佢有消費點可以用嚟買殼,果時跟手起store買埋mous既super thin同另一款木紋,但super thin我用落好跣手唔岩,木紋就好厚,佢個背厚度同鏡頭差唔多平排。之後換左ringke呢個,,舒服好多
係香港搵唔到鋪頭有賣 所以冇得上手摸
結果係淘寶買 買佐個勁撚厚 仲要頂起mon貼

呢一個
但我記得實物冇咁橙紅,番屋企再睇睇
大機係咪真係好用d
你本身用咩?
https://youtu.be/EsbWutaN7Ok?si=XYiIuVz7c9fuDqWU
個鬼佬幫P9p試咗成三十幾個機套!不過成個月前
手機一向越大越好用
其實我理想係casefinite matte 透明樣 + magsafe
唔知點解今代無人出
mous thin咁似官方case
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞