[親生仔] Google Pixel 討論區 (117) Android 15 正式版已出

328 回覆
3 Like 1 Dislike
我前幾日已經係咁
Reddit都冇人講 以為得我一個係咁
暫時解決方法係撳一撳reply story之後撳空白位

好過上兩個星期完全拍唔到
係 啲細緻已經講咗想收到Official就要提早opt out
屌連啲條款都冇睇清楚嗰啲人上乜撚嘢beta
入咗beta先問人點樣搞 升上去使唔使洗機
乖乖地做返普通用家咪算囉
有冇volte?
平時會開多profile 返工,用第二個google acct 同裝wechat
依家係唔係可以直接用呢個
未得閒用!我都要返去試
係,個Private Space當成係第二套獨立系統
咁誇張完全用唔到?
係呀 每隔十幾廿分鐘就會跳一次通知
同你講八達通服務而家用唔到之類嘅嘢
喺八達通app check餘額都唔得
更新前無呢個問題
係AN14一直都正常
上Play Store 話個app 已經唔support
嗰個係因為An 15 Beta嘅問題
clean boot 開機原來快咗好多
7p update 完覺得部機好似smooth 咗
終於有類似三叔既security folder既野
update左animation
Pixel 用唔用到csl 5g sa?
呢個係15 QPR 1先有更新,An 15仲係用緊An 13一直以嚟嘅Animation
15 都有執過來架
暫時見大路app得threads 有predictive back (返launcher嗰下)
有?我覺得似係冇點改過,一樣咁丑
Reddit撳通知再返回嗰吓都有,但就係得嗰一吓
想問sideload完Android 15之後將sim card讀唔到(但repair mode又得), 2個 IMEI number show unknown. 有乜嘢解決方法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞