新垣結衣(2)

1001 回覆
82 Like 3 Dislike
見到結衣bb即刻入嚟俾個正皮先
終於睇完
敢上水
平匡諗野係真係怪怪地,如果係正常男人,第五六集嘅進展可能已經 BBQ 得,係平匡嘅思路先可以拉到十一集長

一個35年單身宅男點都唔係正常男人啦
去到某個關係
唔係人人都覺得自然可以再進一步
因為怕返唔到轉頭
所以某程度我明點解咁拖拉
終於睇完
敢上水

未睇
個死毒撚咁易就有段送上門既愛情

相反厄介就不斷爭取一段永遠得唔到既愛情

每日由0開始追同一條女

係浪漫嘅
但真係好M

ps: 不過只要係結衣,每半日由0開始追我都 ok
結衣早晨
開頭FF一齊打機個幕
結衣個笑容甜到
有無人可以cap張gif出嚟

講到結婚慳番筆錢唔使比佢,又咩3年後,5年後,賣緊保險咩

結衣:結左婚盤數歸我管
開頭FF一齊打機個幕
結衣個笑容甜到
有無人可以cap張gif出嚟

睇呢幕果陣我係諗緊
哪兒來的 Wii 你屋企有咩

sweetsweet
平匡諗野係真係怪怪地,如果係正常男人,第五六集嘅進展可能已經 BBQ 得,係平匡嘅思路先可以拉到十一集長

去到某個關係
因為怕返唔到轉頭

求婚個到,作為一個專業單身35年0既人,平匡咁0既表演其實都合理,從來都未同過女性交往,表達方式自自然會選擇返自己最擅長0既分析方法。

唔知真定假

去到某個關係
因為怕返唔到轉頭

求婚個到,作為一個專業單身35年0既人,平匡咁0既表演其實都合理,從來都未同過女性交往,表達方式自自然會選擇返自己最擅長0既分析方法。

唔知開心定sad好

唔知真定假

呢段新聞係一開劇時傳出黎
宜家好似無咗下文
應該流流地
係咪我old news左
岩岩睇段訪問先知原來集集op都唔同表情
得罪講句今集搞咩
同加長15分鐘俾人感覺無剪片咁

成集感覺就係拖
雖然話就話由火車之後開始有拖ge感覺
但今集明顯到

反而風間同百合個段 寫得仲好
係咪我old news左
岩岩睇段訪問先知原來集集op都唔同表情

有兩個反應,一個係擔心樣,一個係有種偷偷地開心的感覺
今日子好睇過逃恥好多
今日子頭幾集我都覺得ok,而之後越嚟越正
反而逃恥頭幾集幾好笑,但之後好撚拖

今日子真係幾正 岩岩重睇完 睇住今日子慢慢信岡田 結局仲幾感人
今日子好睇過逃恥好多

今日子真係幾正 岩岩重睇完 睇住今日子慢慢信岡田 結局仲幾感人

比起那個每次都說明天的人,我更加相信你
睇完先上水
今日子好睇過逃恥好多

同好 結衣真係將今日子哩個角色演繹得好得人鍾意
留名
今日子好睇過逃恥好多

同好 結衣真係將今日子哩個角色演繹得好得人鍾意

同埋男主角都幾靚仔 但一見到星野源就想打爆mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞