新垣結衣(2)

1001 回覆
82 Like 3 Dislike

Sp夠喇,出2都冇咩好講
尾個兩集純劇情講,已經冇之前個幾集咁正
有點公式化

反而今日子真係想有2,淨係身世之迷已經好想解開

好想睇今日子2
gakki搭岡田將生真心無得輸

岡田見到, 佢同gakki拍既劇收視就咁低
同星野源就爆紅到咁,佢會唔會好hurt

我成日想像到將生係電視機面前睇逃恥個葡萄樣
希望上綜藝節目果陣乘機問下佢感受

Sp夠喇,出2都冇咩好講
尾個兩集純劇情講,已經冇之前個幾集咁正
有點公式化

反而今日子真係想有2,淨係身世之迷已經好想解開

好想睇今日子2

今日子=LH>>>>>>>>>>>逃恥
話時話
結衣出席紅白
大家都 focus 哂係星野源度
其實仲有人同結衣有關
TOKIO 今次紅白唱宙船
係 My Boss My Hero 主題曲
梅村光都變大人了
真喜男肯再約會了吧

TOKIO
話說一路其實都冇追開日劇
中學個時無意中睇過戀空
淨係覺得女主角好靚,劇情好狗血
之後都冇咩留意結衣,淨係知佢係一個好出名既日本女藝人
到Lh個時先無意睇到,之後重新留意結衣
之後一路幾套劇空飛,今日子同埋今次逃恥真係好正
特別今日子愈尾愈好睇👍🏻

今日子睇完有餘韻

好想睇今日子2

今日子=LH>>>>>>>>>>>逃恥

見到咁多人咁鍾意今日子,真係高興
話時話
結衣出席紅白
其實仲有人同結衣有關
梅村光都變大人了
真喜男肯再約會了吧

TOKIO

其實真係好想有2 真係好好笑
冇人覺得官方對日野連續兩個吐槽好好笑咩

根本日野係撮合佢两個既關鍵人物
話時話
結衣出席紅白
其實仲有人同結衣有關
梅村光都變大人了
真喜男肯再約會了吧

TOKIO

搶布甸
啱啱睇完
源仔終於識講甲野氹結衣好開心
啱啱睇完
源仔終於識講野氹結衣好開心
冇人覺得官方對日野連續兩個吐槽好好笑咩

根本日野係撮合佢两個既關鍵人物

官方對日野吐咩槽
話時話
結衣出席紅白
其實仲有人同結衣有關
梅村光都變大人了
真喜男肯再約會了吧

TOKIO

搶布甸

2006-2016
見證結衣十年
結衣早晨
睇完啦大結局啦,冇得睇結衣啦
大結局完好空虛
逃恥 LOSS
結衣早晨
睇完啦大結局啦,冇得睇結衣啦

睇緊舊戲...

發現有套電影著和服扮咩姬, 好正

黎緊要掃哂d舊戲, 掃緊LH, 睇套S特警先,得兩集好快補完

其實LH佢搭堺雅人真係好有火花
話時話
結衣出席紅白
其實仲有人同結衣有關
梅村光都變大人了
真喜男肯再約會了吧

TOKIO

個個都大晒仲點做呀
睇完好失落

睇緊舊戲...

發現有套電影著和服扮咩姬, 好正

黎緊要掃哂d舊戲, 掃緊LH, 睇套S特警先,得兩集好快補完

其實LH佢搭堺雅人真係好有火花

睇左兩集,個LOOK唔係太岩佢

俾機會你講多次
逃避真係唔好出2啦,最後個2集明顯拖黎做,見好就收啦 今次野木亞紀子太多野想講,攪到好多多都輕輕帶過

佢寫今日子條線靚好多,最後結衣對住岡田講pass 個到真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞