新垣結衣(2)

1001 回覆
82 Like 3 Dislike
推😘
睇曬今日子 最尾睇到我有少少眼濕 不過呢套堅係好睇
https://youtu.be/V502qWGmLFk

呢個好笑

hajime 社長都唔識
第一次睇嘅日劇就係逃避雖可恥但有用 睇完即刻愛上了結衣bb

第一次睇日劇

泡菜撚

其實兩邊都係有咩問題
泡國d 男舞係型過日本d 19舞
不過d 男人畫眼妝真係好撚on9
女就話人造人 你估日本無咩
只係韓國整到好假姐
而且韓日 黑暗都聽唔少啦
2邊都要同上司飲酒開ot 屌你老味

第一次睇日劇就係泡菜撚㗎喇原來其實我都有睇過啲嘅 都係tbb播
https://youtu.be/V502qWGmLFk

呢個好笑

我有話唔識咩

第一次睇日劇

泡菜撚

其實兩邊都係有咩問題
只係韓國整到好假姐

第一次睇日劇就係泡菜撚㗎喇原來其實我都有睇過啲嘅 都係tbb播

歡迎
想睇結衣的話除咗逃恥,仲可以睇:
父女七日變
My Boss My Hero
掟上今日子備忘錄
飛翔公關室

以上呢幾套個人優先推介

當然對咩類型嘅日劇有興趣都歡迎問
唔限結衣
日劇:SPEC, 家族遊戲

點解唔推SMILE同 legal high

LH TBB有播
叫做大路
未睇嘅當然推介

Smile 太灰
劇本亦唔算出色
日劇入門的話唔推介
好易睇到一半就棄

點解唔推SMILE同 legal high

LH TBB有播
叫做大路
未睇嘅當然推介

Smile 太灰
劇本亦唔算出色
日劇入門的話唔推介
好易睇到一半就棄

所有作品都推

所有作品都推

人地啱啱新黎
你推套辣妹掌門人出黎趕客咩

呢個好笑

我有話唔識咩

話時話
星空巴打
想問再會吧青春小鳥同再一次說愛你係咪無外掛字幕?

第一次睇日劇

泡菜撚

其實兩邊都係有咩問題
只係韓國整到好假姐

歡迎
想睇結衣的話除咗逃恥,仲可以睇:
父女七日變
My Boss My Hero
掟上今日子備忘錄
飛翔公關室

以上呢幾套個人優先推介

當然對咩類型嘅日劇有興趣都歡迎問
唔限結衣

有推介就得喇唔該ching
btw套可恥仲有集就完唔知點解心情好頹 結衣喺劇入面好得意 唔想佢完
岩岩睇完中居個集,屌你播源仔以前d片個度,見到源仔塊面都黑哂,好慘 專播人黑歷史,最柒個D片出哂黎,中居係咪玩野

最柒24 25歲平頭裝果個look
有無巴打有結衣第十集十指緊扣個 GIF 可以 share?
見到結衣bb從背後突襲四眼仔,就好妒忌
四眼仔你個仆街

超大張

二舊水抵到震

係邊買
臨訓一推
有無巴打有結衣第十集十指緊扣個 GIF 可以 share?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞