新垣結衣(2)

1001 回覆
82 Like 3 Dislike
http://tieba.baidu.com/p/4905072050

源仔大讚結衣BB
係咪真係中意左佢

源仔文筆真係幾好
寫文溝女無得輸

人生嬴家
http://tieba.baidu.com/p/4905072050

源仔大讚結衣BB
係咪真係中意左佢

源仔文筆真係幾好
寫文溝女無得輸

我覺得似偽文青文黎喎
不過可能係翻釋問題 不過如果係香港咁寫一定比人屌
btw 源仔沉船唔出奇

源仔大讚結衣BB
係咪真係中意左佢

源仔文筆真係幾好
寫文溝女無得輸

我覺得似偽文青文黎喎
btw 源仔沉船唔出奇

源仔本身有寫散文
現實的確多材多藝亦好多緋聞
但佢同 aiko 一齊都算係公開嘅秘密
我唔太擔心佢同結衣

源仔文筆真係幾好
寫文溝女無得輸

我覺得似偽文青文黎喎
btw 源仔沉船唔出奇

源仔本身有寫散文
我唔太擔心佢同結衣

以日本人d 男女關係黎講既 真係好難講
自從睇完堀北結婚同個個大波妹cosplayer結婚
再加上識d日本仔女
我真係睇唔透呢個民族

源仔文筆真係幾好
寫文溝女無得輸

我覺得似偽文青文黎喎
btw 源仔沉船唔出奇

源仔本身有寫散文
我唔太擔心佢同結衣

再加上識d日本仔女
我真係睇唔透呢個民族

唱歌個YUI,堀北,長澤都係同40幾歲阿叔
係長澤果個算好少少,其他
暫時得北川同daigo呢對係接受到

源仔文筆真係幾好
寫文溝女無得輸

我覺得似偽文青文黎喎
btw 源仔沉船唔出奇

源仔本身有寫散文
我唔太擔心佢同結衣

再加上識d日本仔女
我真係睇唔透呢個民族

其實我接受到結衣同星野源
只要真心相愛就得

我係接受唔到錦戶亮呢啲仆街花花公子

源仔本身有寫散文
我唔太擔心佢同結衣

再加上識d日本仔女
我真係睇唔透呢個民族

唱歌個YUI,堀北,長澤都係同40幾歲阿叔
係長澤果個算好少少,其他
暫時得北川同daigo呢對係接受到

日本人有時d笑點又係奇奇怪怪
d 一發藝同短劇 真係睇一百次都笑唔出
不過睇得多就會發現 好多數都係比較大動作既身體語言做d on9 野

源仔本身有寫散文
我唔太擔心佢同結衣

再加上識d日本仔女
我真係睇唔透呢個民族

只要真心相愛就得

放心 源仔係偽毒撚份豬食女
衰過花花公子 好似係
第一次睇嘅日劇就係逃避雖可恥但有用 睇完即刻愛上了結衣bb

第一次睇日劇

泡菜撚

其實兩邊都係有咩問題
泡國d 男舞係型過日本d 19舞
不過d 男人畫眼妝真係好撚on9
女就話人造人 你估日本無咩
只係韓國整到好假姐
而且韓日 黑暗都聽唔少啦
2邊都要同上司飲酒開ot 屌你老味

能年咁大鑊咩原來?

佢最大鑊係未完約自己開公司
正常都封殺你啦
結衣再可以以青春見人既劇集所剩無幾

再加上識d日本仔女
我真係睇唔透呢個民族

只要真心相愛就得

星野源感覺唔錯呀,才子黎,同埋都35歲,最憎d花靚仔
錦戶亮其實都32但睇落真係花靚仔,收皮啦
成熟型好D

星野源係偽毒黎架
同岡田我就接受到

差唔多啦
就快30要轉型
我想睇佢雪肌精廣告個種look 拍戲囉 做個靚ol 一定好正

反而我幾BUY佢成熟女人嘅路線,之前個幾年個樣太後生,o靚妹咁

之前有個POST問揀正美定結衣,幾年前一定係正美,反而呢兩年結衣D女人味出o黎之後就超越左正美。

其實我 buy 佢逃恥/再一次說愛你嘅造型多過七日變/My Boss My Hero

差唔多啦
就快30要轉型
我想睇佢雪肌精廣告個種look 拍戲囉 做個靚ol 一定好正

反而我幾BUY佢成熟女人嘅路線,之前個幾年個樣太後生,o靚妹咁

之前有個POST問揀正美定結衣,幾年前一定係正美,反而呢兩年結衣D女人味出o黎之後就超越左正美。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞