新垣結衣(2)

1001 回覆
82 Like 3 Dislike

同意 睇完好回味

今日子真係挨唔住
頭個幾集感覺好亂
挨唔到好睇地方就棄左

呢套咁唔收得真係好唔抵 一次過睇其實就算頭幾集都唔會太悶
但真係頭幾集唔係好引到人會每個星期去追 但後面真係越後越正
收視竟然仲低過果套乜鬼飛翔廣告部

收視高唔一定好好睇

例子半澤
三日由1睇到10

毒撚求婚法
結婚有多d tax quota不如我地結婚

可惜我連女都無

同意 睇完好回味

今日子真係挨唔住
頭個幾集感覺好亂
挨唔到好睇地方就棄左

收視高唔一定好好睇

例子半澤

我覺得半澤幾正wor

同意 睇完好回味

今日子真係挨唔住
頭個幾集感覺好亂
挨唔到好睇地方就棄左

真係好想有第二季
反而覺得今集yuri同風見條線仲好睇

今日子真係挨唔住
頭個幾集感覺好亂
挨唔到好睇地方就棄左

真係好想有第二季

岩呀

真係好想有第二季

我寧願睇legal high 第三季

都好呀
反而覺得今集yuri同風見條線仲好睇

因為星野源太鳩
源仔真係on9無極限

今日子真係挨唔住
頭個幾集感覺好亂
挨唔到好睇地方就棄左

真係好想有第二季

岩呀

集集解謎,但最大個謎唔解,唉
好想有第二季知道回憶個隧道係咩事,今日子好番,同厄介唔使日日都初次見面

真係好想有第二季

都好呀

我睇完今日子都開legal high來睇
見你地個個都話全開女孩唔掂所以唔敢睇住
三日由1睇到10

毒撚求婚法

又係好on9嘅,明明咁愛對方梗係次次都表達得咁衰,同送生日禮物果次一樣

真係好想有第二季

都好呀

全開女孩黑歷史黎
有無人真係會跟隻舞跳下 同幾個frd當campfire跳都幾開心

同意 睇完好回味

今日子真係挨唔住
頭個幾集感覺好亂
挨唔到好睇地方就棄左

得罪講句 今日子真係好悶下 如果冇結衣真係捱唔住

同意如果係第二個做女主角我應該唔會睇
但結衣真係令個角色好正

同意 睇完好回味

今日子真係挨唔住
頭個幾集感覺好亂
挨唔到好睇地方就棄左

收視高唔一定好好睇

例子半澤

我覺得半澤幾正wor

用半澤講說服力差點

花咲舞就應該有多人同意
仲有99.9
唔理係咩
凡係有結衣bb我都想睇
可唔可以唔好咁快完
今日子好睇過逃恥好多
今日子頭幾集我都覺得ok,而之後越嚟越正
反而逃恥頭幾集幾好笑,但之後好撚拖
唔理係咩
凡係有結衣bb我都想睇
可唔可以唔好咁快完

日劇真係好快完

最緊要唔好又踢爆咩假結婚之類咁老套 呃就呃到尾啦

應該無時間搞呢啲位

SP係留比百合同風見嘅

我都想睇

都好呀

就算撇開結衣黎講 legal high我覺得都係數一數二高質既日劇
係sp2差d
三日由1睇到10

毒撚求婚法

又係好on9嘅,明明咁愛對方梗係次次都表達得咁衰,同送生日禮物果次一樣

唔係咁無戲好做 都係做返毒撚會做既野姐
好過求婚大作戰個男主角 果陣睇到想打爆個moon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞