新垣結衣(2)

1001 回覆
82 Like 3 Dislike
開頭FF一齊打機個幕
結衣個笑容甜到
有無人可以cap張gif出嚟

開頭FF一齊打機個幕
結衣個笑容甜到
有無人可以cap張gif出嚟

失業唔搵工走去寫proposal

其實會唔會拍完戲抽離唔到

過唔到電呀下 源仔個樣
源仔蠢個隻豬
留名

其實即係有冇做到?

有 朝早起身表現哂

著哂衫喎

等個畫面好睇少少姐

這座大山已經比人翻越左了
睇完ep10 , 作為IT拎 唔識調整個心情 ,真係比結衣拒絕?
睇完ep10 , 作為IT拎 唔識調整個心情 ,真係比結衣拒絕?

Between 源司機補多句:「份糧比你管 」未咩事都冇囉

有 朝早起身表現哂

著哂衫喎

等個畫面好睇少少姐

著哂衫一定唔係啪啪啪

睇今集果陣個樣
將生

結衣本身都未諗掂做老婆 = 免費做家務呢個問題,套野之前都講過主婦係無償打工咁濟嘅情況

同埋話個契機係比人炒真係無女仔接受到嘅

結衣本身都未諗掂做老婆 = 免費做家務呢個問題,套野之前都講過主婦係無償打工咁濟嘅情況

因為比人炒而諗到要入藉結婚
仲要計晒結婚生仔可以儲到幾多錢
比人感覺好差,唔係因為愛而結
太實際.....

太實際.....

IT毒撚性格係咁

乜都量化晒最好

太實際.....

IT毒撚性格係咁

乜都量化晒最好

認真如果結衣接受先唔合理

太實際.....

IT毒撚性格係咁

乜都量化晒最好

仲要係一個岩岩學識開口講野嘅IT毒撚

其實即係有冇做到?

有 朝早起身表現哂

著哂衫喎

等個畫面好睇少少姐

我以為個意思係以擁抱同接吻翻越左遇到困難就逃避呢個問題嘅呢座大山
睇住平匡夜晚係條街鳩跑,心諗作為毒撚體能又幾好喎
剛睇左『定』上今日子(打唔到個『定』字)
好好睇,但原來結局始終都冇講點解佢會失憶,究竟書有冇講定有冇sp佢講番?

冇睇小說,但聽聞好似冇講

睇完結局到喉唔到肺
btw 翻越了大山接受唔到
剛睇左『定』上今日子(打唔到個『定』字)
好好睇,但原來結局始終都冇講點解佢會失憶,究竟書有冇講定有冇sp佢講番?

冇睇小說,但聽聞好似冇講

睇完結局到喉唔到肺

一直等緊新一季
陣間去睇多次結局先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞