新垣結衣(2)

1001 回覆
82 Like 3 Dislike
NHK好似想開LH3

有的話希望係雙主演
NHK好似想開LH3

有的話希望係雙主演

但 Legal High 係富士㗎喎
NHK好似想開LH3

有的話希望係雙主演

傳左好耐啦,有鬼咩

而且有雙主演架咩?其實都睇唔出,只當男女主角乜得

求婚大作戰山下智久同長澤正美就係雙主演
野豬大改造,交響情人夢都係雙主演
其實結衣係咪要宣傳戲先會上綜藝?
好似次次都係上去但順便宣傳戲

其實呢D係常態

係,有劇先會上
留名
NHK好似想開LH3

有的話希望係雙主演

傳左好耐啦,有鬼咩

其實單主演同雙主演既分別都唔係好大啫
呢幾日好似四圍都見到結衣咁

之前冇留意
原來結意一直在港周圍走緊,係巴士車身見到雪肌精廣告

返工上網睇新聞都見到結衣,呢套野太紅啦

巴士又有地鐵車廂又有😍😍😍

咁就唔怪套野事既

結衣都做左4年代言,好似係上年做左全球代言,林衣辰亞洲位都冇埋

但係唔知點解電視從未播過結衣版既廣告
NHK好似想開LH3

有的話希望係雙主演

傳左好耐啦,有鬼咩

其實單主演同雙主演既分別都唔係好大啫

戲份上未必有分別
實際上對演員無乜影響
做得好嘅一樣係能深入民心
Last Friend 上野樹里都只係助演
提起套劇應該好少人會第一時間諗起主演係邊個

但始終會影響掛名同獎項競逐
算係地位嘅肯定吧
終於睇完結局 冇嘢追既我又再睇翻今日子 今日子個結局好好睇

今日子真係好好睇

我都慢慢翻睇緊今日子

漫畫入面既今日子同結衣好唔同
結衣bb

漫畫入面既今日子同結衣好唔同

結衣冇波
結衣係今日子入面,每次[jit]都好正
跪求掟上今日子seed啊
跪求掟上今日子seed啊

星空巴個google drive 有
結衣bb
有無人有全段戀dance 既4人配角版
同埋戀dance慢版純音樂

戀既慢版ost係bilibili有曬成隻碟
或者係itunes就有得一首一首咁買

全段係咪講緊呢個
https://youtu.be/cmwF44CKTIw

Sorry原來cut下cut下 暫時未搵到

OST碟入面好似無戀既音樂慢版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞