新垣結衣(2)

1001 回覆
82 Like 3 Dislike
想問tbs del左條片我係邊睇到?

惟有翻睇逃恥既時候睇片尾
點解tbs套劇完左之後del左條片😞

日本電視台對版權呢啲捉得好緊
今次逃恥肯 upload 已經係好大突破
我都睇緊legal high2, 開頭覺得古美門有d惡頂,但愈睇愈好笑,生瀨勝久都做得好抵死,沙織嗰度笑死我

生瀨勝久對古美門先正
winwin呢個角色真係好難頂

winwin係咪岡田將生?

沙織你死得好慘呀

生瀨勝久對古美門先正

沙織你死得好慘呀

Btw legal high結衣演技好左好多 真心要多謝堺雅人

沙織你死得好慘呀

Btw legal high結衣演技好左好多 真心要多謝堺雅人

無敵表情加超長台詞
我都睇緊legal high2, 開頭覺得古美門有d惡頂,但愈睇愈好笑,生瀨勝久都做得好抵死,沙織嗰度笑死我

生瀨勝久對古美門先正

YES

石田其實真係幾靚 點解都結唔到婚
根本套劇演緊自己

其實同套戲入面情況差唔多
佢好似有講過去到呢個年紀有好多野要顧慮,健康,父母,自己間公司之類.
viutv新聞都有提逃恥

近年好少日劇紅到香港d 非日劇/日文化page會講

對上應該係半澤直樹?btw係咪17年開拍第二輯?
未播之前大班人插星野源 依家個個爭著奶佢袋底

其實佢真係做得好,估唔到

對上應該係半澤直樹?btw係咪17年開拍第二輯?

唔知,但堺叔啱啱先拍完一年真田丸,好可能會休息一排
留名

生瀨勝久對古美門先正

沙織你死得好慘呀

佢仲要多謝古澤良太
堺叔令佢演技上開竅
而古澤係令佢突破到一直以來嘅定位
每個禮拜二都會準時睇,依家留返大結局唔捨得睇
留返聖誕睇
結衣結衣
下一套係咪要3月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞