新垣結衣(2)

1001 回覆
82 Like 3 Dislike

其實LH佢搭堺雅人真係好有火花

睇左兩集,個LOOK唔係太岩佢

俾機會你講多次

LH2堺雅人放佢去跟岡田將生嗰幕好好睇
逃げ恥嘅漫畫同電視其實有些少出入,漫畫中後期平匡同みくり好似係分居咗

睇左兩集,個LOOK唔係太岩佢

俾機會你講多次

而家睇番先覺得咁姐
果陣係咁屌

俾機會你講多次

而家睇番先覺得咁姐
果陣係咁屌

而家睇番win win都係好乞人憎

俾機會你講多次

而家睇番先覺得咁姐
果陣係咁屌

而家睇番win win都係好乞人憎

羽生好奸
好想星野源做我老公

專業人士 一個人住咁大間屋,
重有錢請條女24 小時。。。。
現實中 好多女都想,上岸
想求逃恥漫畫link
搵極都搵唔到
其實戀舞點解會其他台都玩? 唔係唔同台死敵黎咩
班主持其實想唔想玩架,打份工者比人逼跳舞

日本呢d無咩所謂
Tbs就當對方幫自己賣廣告
其他台當係gimmick一齊跳食住個熱潮

唔似香港咁小氣
想求逃恥漫畫link
搵極都搵唔到

http://tw.ikanman.com/comic/21768/

應該仲翻譯緊,其實漫畫最尾一話都仲未出,好似25/12先出
想求逃恥漫畫link
搵極都搵唔到

http://tw.ikanman.com/comic/21768/

呢個睇左 其實想睇之後個幾集 日文都ok
可惜都係搵唔到
想求逃恥漫畫link
搵極都搵唔到

呢個睇左 其實想睇之後個幾集 日文都ok
可惜都係搵唔到

日文嘅要比錢買
其實戀舞點解會其他台都玩? 唔係唔同台死敵黎咩
班主持其實想唔想玩架,打份工者比人逼跳舞

日本呢d無咩所謂
Tbs就當對方幫自己賣廣告
其他台當係gimmick一齊跳食住個熱潮

唔似香港咁小氣

香港得個大台…點玩呢d野
上面講逃恥會唔會有SP,我覺得唔會
TBS有少會有劇做完之後有出單集SP
續集都好少

因為TBS一拍就會拍電影版然後收錢
好想星野源做我老公

專業人士 一個人住咁大間屋,
重有錢請條女24 小時。。。。
現實中 好多女都想,上岸

用左19萬請左美栗做老婆,仲儲到177萬一年,收入唔低,唔係一般毒撚,雖然間屋係租,但好大
我都睇緊legal high2, 開頭覺得古美門有d惡頂,但愈睇愈好笑,生瀨勝久都做得好抵死,沙織嗰度笑死我
我都睇緊legal high2, 開頭覺得古美門有d惡頂,但愈睇愈好笑,生瀨勝久都做得好抵死,沙織嗰度笑死我

生瀨勝久對古美門先正
winwin呢個角色真係好難頂

生瀨勝久對古美門先正
winwin呢個角色真係好難頂

winwin係咪岡田將生?
想問tbs del左條片我係邊睇到?
想問tbs del左條片我係邊睇到?

惟有翻睇逃恥既時候睇片尾
點解tbs套劇完左之後del左條片😞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞