經過咁多年,西九龍最好屋苑仲係咪奧運/四小龍?

309 回覆
71 Like 34 Dislike
睇過幾間都係閪則+殘撚到仆街
最吊詭係間細過雜物房嘅客房
大少少單位唔知點解啲牆身好多起UP位難擺傢私
個露台硬件世界級的殘
睇得出當初用料都係麻麻
起樓本質上做得差呢啲好難搞
無錯,返ifc勁方便
有錢個班大陸佬要海景要豪=九龍站。
ibank/FI個班返專材返ICC IFC landmark,奧運南昌方便佢地返工/返大陸高鐵機場。
荔枝角同佢地生活圈都唔近,又點會揀個度。
笑住奧運南昌班大陸人,其實係班local住公屋見慣150個。
中產區班大陸專材不知幾有禮,歧視呢班人之前,望下自己張CV先啦
4小一定唔係高級,正常價錢嘅屋苑
有錢一定九龍站>奧運>南昌/曼哈頓山
奧運 四小都住過
四小垃圾黎又舊又多人
咪就係,住得奧運班大陸人大多數都好過班公屋仔
咁即係融左邊
南昌幾方便,v walk啲舖都唔錯,可惜太多屋邨廢老坐喺個商場個廁所門口過日辰。應該搬走啲櫈,治安會好啲
又未至於垃圾嘅
8.5m以下四小都係好選擇
近9m起就奧運好過啦
再上上九龍站
香港好多私樓都係咁搞到cheap晒⋯ 硬係附近攝一大堆公屋玩到你哋污煙漳氣
翔龍灣?
咪玩啦師傅
一唔近鐵,二嚟附近又殘又舊,基座商場又雞,過條街口個舊屠房長期有班南亞坐哂係度
嗰邊就唔係6xx萬呢個價
每年都有幾個四小po
每個po都有d人屌到四小一文不值

好想知佢地住邊到咁不屑四小
美孚都冇乜好嘢買,買餸都係幫襯 hktvmall 多
但係嗰海嘅臭味真係有啲難頂
呢排多咗人吹奏將南
海麗果邊都唔差
公屋但係居屋間隔 有半邊係望到海景
樓下又有大aeon
係衰在要行15分鐘去南昌同荔枝角站
拎翔龍灣同奧運比,邊度有得比,除非當左港灣豪庭係奧運啦
成交呃唔到人,奧運跌得少真係有佢嘅優勢
奧運 海桃灣 最好?近地鐵,新
同意你個睇法

西九龍計奧運應該真係跟著九龍站尾

好多人都唔知有冇去過果邊,成日拎大酒店,道友,碎屍案去講
人好唔好我就唔知,我淨係知九龍站/奧運一個月管理費都夠交一個月公屋屋租

膚淺啲講句,九龍站/奧運班大陸人仲有經濟貢獻過啲公屋仔
條友真係唔識,唔好怪佢

拎半山壹號拍埋翔龍灣一齊講已經離譜,仲要叫人唔好買維港浪澄君匯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞