經過咁多年,西九龍最好屋苑仲係咪奧運/四小龍?

309 回覆
71 Like 34 Dislike
買嘢同食嘢最緊要系規模 價錢同質素
四小龍有商場啊 但係佢哋就淨系得商場囉。 連個街市都冇 當然如果你話從來都唔自己煮嘢食嘅,咁就冇乜所謂
配套再完美啲嘅有,不過真係唔係九龍
荃灣西 大量配套好齊嘅大商場,再加個楊屋道街市 不過呎價都係貴過你四小龍
呢啲2房拎去放租好似都唔錯 肯定唔愁家庭客會租
住得奧運既大陸人個個都有錢有教養過班公屋仔啦
四小附近有個新開公屋街市應該還好? 個商場就真係窄咗啲

荃灣西整體係唔錯㗎 有班人係咁踩牛屎地方嫌臭河多大媽多G..
南昌站真係方便過奥運站同荔枝角站
見前排成咗間高層兩房低水個景幾好 但某啲則係露台門擺廳中間 唔記得係咪呢個盤 真係惡搞
但係四小望內園真心唔掂
坐監咁 密集恐懼

同女朋友睇一野ban左
兩個食品批發市場搬走 夠起多兩個四小有找

依家要控制住供應姐
same 但係另一邊就係馬路
不過九龍區又要方便,又要有景觀
全部都唔平 只可以話四小龍性價比高
講到最好真係大纜都扯唔埋
碧海而家6xx有交易
當年7xx入手
而家想死
想租,好唔好住
向碧海望海果邊應該唔錯
奧運站隔離嘅新樓 應該算奧運啦
全香港都差唔多情況啦 要住有咩辦法
呢個真,批發市場起樓既話,匯璽低層向海應該會大冧價
四小最kick係真係舊,去睇過四個屋苑,入到去明顯feel到有d年齡
浩畋唔差嘅
會唔會考慮ONMANTIN或者天鑄
以前高位將軍澳同元朗呎價top tier 屋苑呎價都直迫奧運

一跌就發現奧運防守力好好多
而家奧運啲樓仲平過將軍澳喎CHING
你用奧運最平同將軍澳最貴比?

你上美聯app望下,上蓋vs上蓋
柏景灣均價貴過天晉2k
咪又係果啲新港人接貨,香港人唔會住㗎啦
性價比嚟講,港景峯如何?
近柯士甸站,行到去佐敦站
高鐵站, 九龍站都叫做行到
樓下係九龍公園,行前少少係西九
衣食可以去佐敦, 尖沙咀, 中港城, 海港城
呎價平過九龍站
但係誠哥出品,有無人知用料如何?
咁一定好過同系凱帆軒先啦,起碼港景峯香港人住客多過凱帆軒好多
你話「而家奧運啲樓仲平過將軍澳喎」
扯開話題做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞