Router路由器 集中討論區(67) 為己為人 中共牌子勿選購

314 回覆
3 Like 1 Dislike

閹割板既BE92U!
我除咗router 個model 同你唔同,其餘情況一樣
有既最快邊到有得買?
咩意思?
我都係呢個型號 有類似嘅問題但我係lan線插電腦 download 得返1xx mb/s upload有9xx mb/s ,係咪都係換lan線
想問下,原本有2隻Linksys mx4050,能加隻MX5300 mesh 一齊擴大接收範圍?
發左貨, 話11月2 到
Orbi 770 vs 990 穩定性會唔會差好遠
用緊750 有時 母 - 仔 連接會變2.4G
最近轉左HKT 2500M
本身用緊Asus RT-AC86U
但上網WAN又好WiFi又好 重慢過之前用HKBN 1000M

所以想換Asus BE6500 呢隻OK嗎?
可以
Mx4050/4200/5300 5501果d全部通
除咗6E/7
我仲未扣錢
點閹法 。有無資料?
咪得一半6gh channel,香港合法 device 部部都係㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞