信用卡討論區(205) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

966 回覆
0 Like 0 Dislike
我由頭到尾都只係話payme會簽唔夠, 你講講吓都話要用八仔搭單, 咁就2回事啦, on9
你由頭到尾都只係話"一個trip來回payme會簽唔夠"
仲乜鳩"大貓計過晒數都唔會死錯人㗎啦"
其實你唔識計數柒咗你咪認囉係要駁嘴

你話"去得密啲唔夠數",都教埋你去得密可以點簽夠數
硬要將條件愈加愈多,又要去得密又去入得多次又要淨PAYME又要唔簽帳去"證明"會簽唔夠做乜鳩啫
你不如講到去單程入晒6次lounge啦
CX mastercard開卡後係咪自動會連AM ac? 定係要搵cs搞?
login網上理財有得登記
無啦啦淺色咗
Same 我試過佢話無OpenRice Pay
可以Openrice Pay 因為要特登攞部機 d Staff 又會黑面, 仲要等Credit Card OTP
你申請張卡嘅時候應該有填AM戶口號碼
夜晚唔轉黑色
剛剛到我waku俾人簽咗部iPhone,要我落分行填form
前排見到有brother講俾人盜用,已經立即入app申請降信用額,但佢永遠都唔知要process幾耐,其他公司幾乎好快降到,佢哋就不知所謂
呢排waku係咁出事 一定有問題
AE外幣rate仲西過大貓
ae最大用途係lounge
最簡單就係畀人暴力bin attack
用同一個卡number字頭狂撞
舊年佢哋張JCB咪試過
唔包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞