信用卡討論區(205) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

966 回覆
0 Like 0 Dislike
所以果句 clause 根本無 justify 過任何嘢

去年恆生就係咁樣殺 CBF
上兩個月waive唔到
今個月人妖有人唔夠一半都waive到
其實佢鍾意搬龍門
而家少人碌咪放你咁解
去年係揸正嚟做 殺八達通順便殺埋
今年係夠期改 TNC 間間都會㗎啦
頭先Mac洗機試加apple pay

一入code就suspended,以為唔得。點知reply咗1又work 返
佢應該唔知信用卡金融機構繳費(找卡數)要收手續費者
以為真係普通簽賬咁真係有回贈
呢排需要係網上碌3萬蚊 應該用咩卡好
佢宜家係所有手續費(包括年費)都唔會响card+顯示

我啱啱都中咗伏,俾完過咗一個月先發現,好彩都拎得返
可以,但要親身碌
「唔計promo」

guru算係promo啩,唔係人人有

何況有寫佢$2/里
guru開返啦
我知開返,但係都係有限期登記,算promo啩
已經有既都會仲有
經Money hero申請Mox戶口,諗住拎迎新優惠
但要消費$3500同埋經核實先有
咁個email已經過咗期 Mox嗰邊send個申請編號
Send email去MoneyHero又唔覆
打電話幾十次又未聽過

有冇巴打知點搞?
佢應該問緊有無方法做到免息套4萬出嚟
用money hero嘅可以當冇見過個優惠
揸兜係得
我前幾次都拎到
恭喜可以去買六合彩嗱
唔計進度,只計印仔
https://www.wewacard.com/wp-content/uploads/2024/08/WeWa_Online_Chinese-TnC_20240901-MKT.pdf

單人來回香港及大阪標準客位機票一套及 HK$100 酒店禮券
Sony 無線降噪耳機 (WH-1000XM4)
發卡後首 90 天內憑新卡作合資格零售購物交易金額滿 HK$8,800

HK$500 現金回贈
發卡後首 90 天內憑新卡作合資格
零售購物交易金額滿 HK$8,500

高達 HK$90,000 免息免手續費現金分期套現計劃
無簽賬要求

HK$400 Klook 電子禮品卡
(只適用於全日制大學 / 大專學生)
發卡後首 90 天內憑新卡作合資格零售購物交易金額滿 HK$2,000
話時話,明明以前Macbook safari撳apple pay可以用iphone 揀卡faceid俾錢。依家唔知點解係要macbook apple pay加卡落去,好鬼煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞