[航空]連登飛機膠討論區123

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
呢度好多cd-rom
自家唔夠人鬥 使埋呢啲橫手
咁香港當年都唔比Jetstar攞牌
香港唔俾jetstar攞牌:垃圾港共 督航霸權
新加坡拒絕airasia申請:啞撚咗
Jetstar Asia was launched in 2004 as a partnership between Qantas, holding a 49% stake in the airline, Singaporean businessmen Tony Chew (22%) and FF Wong (10%) and the Singapore government's investment company, Temasek Holdings (Private) Limited (19%).
樓上AA單野你仲洗唔洗兜?
競爭對手全部都係自己人
等緊你入去反駁呀 快撚啲啦
Jetstar入到新加坡入唔到香港
等睇捧港撚解釋
呢啲就仆街啦

值得貼堂

值得貼堂
等緊你解釋點解可以唔關AA事🙏
呢個係AirAsia係新加坡既footprint?
咪覆佢啦

其他人都係,你地玩傻鳩玩到佢跳晒制,我又要準備開新Post啦
捷星香港的公司註册處之公司資料已於2014年2月更新,反映的變動包括股東的投票權結構,以及本地股東信德集團委任的新增兩名位董事會成員的股東資料。捷星香港董事局上的投票權結構變動賦予信德集團投票權為51%,聯同東方航空及澳洲航空分別各持24.5%。

自己人就APM出事唔關AA事都當睇唔到
你對人不對事咪認左佢囉

Btw 明白人個心係偏既,但都唔好護航護到有客跌落路軌講到唔關場主事🙏

買完先發現LJ702 on time performance 好差
有冇人知ICN T2轉機流程快唔快
試過人趕到行李趕唔到
同埋如果miss咗conmection有無得攞行李自己買多張其他airline
過去7日最遲都係7:18到(遲48分)
講緊香港已經係遲個半鐘走
你有兩個鐘算穩陣
大佬我講句台狗佢都發癲,好難搞㗎喎
咁人地台灣人得罪你乜先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞