[航空]連登飛機膠討論區123

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
CX416/417過夜做第2朝早機
仲要架redeye做咩
泰航自己個J唔係初代HX/HU果款咩

日膠會唔會好嬲台灣班二五仔?
華航嘅西雅圖廣告都好過短榮唔少,起碼有重點而唔係淨係用5星級打飛機
https://www.facebook.com/share/8uSSyD5LtTyLVg2M/?mibextid=WC7FNe
呆灣人很受航空公司喜愛
有,佢地係boarding個陣播歡迎片(即係有個空姐、有個business飛機餐、影下787張凳個條)

Board到七七八八就會賣廣告 (有時會擺safety video後面) - BR好鍾意賣錶同樓盤廣告,呢期應該係青埔高鐵特區…

然後就播safety video,播完就taxi and take-off,之後先用到套IFE…
台灣人很受航空公司喜愛
果然係threads
用得threads 嘅智商係咁上下
隔離台有巴打琴日差d 俾teslun 埋單個post 到teslun個on9兒子係threads自爆佢老豆揸T 車超哂速隊落紅頂

我上個月北美飛返黎坐BR舊艙77w, 個IFE主頁好似人地整presentation slide咁,又賣行廣告,同埋未到take off都㩒唔到d戲黎睇(當然d片嘅選擇又係好少),IFE 呢part個感覺真係out到爆,同CX完全唔係同一個層次。

唔係話CX好好,但之前又係坐過CX北美飛返香港,套IFE真係高下立見。我成日諗BR咁重視北美市場,點解仲唔用新艙77w去飛?
處女係洗腳城
CX 都係睇你個Ife係有冇update
嗰日去程坐32Q個IFE直程係 Long haul 級別地多 但77pig 竟然係最小野睇 唔知係CX唔肯Update 個database 定係覺得77pig 飛 regional可以唔洗俾咁多戲人睇
417好似501咁turn走開red eye

ICN red eye 戰場咁
KE OZ 7C TW LJ
仲未計以前OZ有兩隻+RS未番黎
因航唔似會泥漿摔角
417轉red eye ICN>HKG,開返412 red eye HKG>ICN同turn返早機ICN>HKG 然後轉用32Q
要靠踩低台灣先搵到話題既連登仔咪仲悲哀
JL AY甚至SQ都有香港crew
連登仔係咪玻璃心碎喇?

77pig唔係用舊mon舊system㗎咩
咁IFE content嚟講國泰真係好難輸嘅
又 Disney+ 又有直播 又一堆香港歌 劇同戲
唔揼番咁上下本都好難做到
只能話長榮本來對IFE都唔係好重視
WiFi國泰快過佢又平過佢
數落剩低嘅優點其實得番 catering同埋77W econ一排坐少個坐得舒服啲
台灣咁多KOL航空鱔稿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞