達哥 街霸綜藝節目【達人道】 (4) 恭喜女戰士們畢業 打街霸唔好嬲

477 回覆
54 Like 13 Dislike
幾十蚊
俾咗更加大支野做西客
希望Alma快啲處理好情緒, 唔再鑽牛角尖, 開心返

最重要係負面嘢到此為止

免得令人有錯覺個節目搞得唔好, 咁樣會模糊咗達人道個成就

個節目已經好好, 無咩好挑剔,

除咗每集好睇, 好多嘢achieve到:

兩位女戰士多咗人認識, 見證住街霸學得快又打得好, 唔止演員一面

多咗唔少人玩街霸

師傻啲比賽/直播多咗人支持

唯一要挑剔就係Juri睡衣失咗蹤

當然佢地會有唔少壓力、唔開心

咁更應該focus返喺正面嘅嘢

明明本身個個都大好評, 多數討論都係要第二季
支持cfu好過啦

聽日29同cw又有比賽打
西沙台會播?
都幾撚癲,兩個都同期一齊同達哥打機,64打fifa kitspy陪達哥打10點半之後啲game ,咁樣反轉豬肚都幾撚濕鳩
仲要係全世界都知mumu村第一條片明明有kitspy都可以咁講
不過有說嗰次係kitspy遲咗2粒鐘
不過最撚反感係有次達哥玩world war z條撚屌係到扮基鳩真係好撚肉酸,之後就四妹四妹咁,唔知做乜
唔係話幫邊個,會唔會kitspy做左d野得罪佢地,其實無人知,全部都係鳩估
同埋有次有觀眾問kitspy會唔會再同達哥一齊打機
kitspy答話如果達哥搵佢會
即係問題多數唔係佢同達哥之間
都有機會好似你咁講,不過64同kitspy比觀眾緣都差太多
都有機會好似你咁講,不過64同kitspy比觀眾緣都差太多
呢個我覺得都大機會
如果係64問題 成龍都迪機亞無咩理由無野
去咗alma台講咗啲咩
https://www.twitch.tv/almameow

賽後?
唔知昨晚有冇重溫 想睇返
達哥hide左個直播, 唔知發生乜事, 有冇巴絲有懶人包?
結果係就算沙包都係高級沙包啦
你睇就係個幾分鐘 佢就係由零上master
前幾集都hide,修好聲先放上youtube
仆街 佢唔洗訓
有次對面隊有kitspy都扮睇唔到喎
尋晚睇完佢地2點幾打完我就瞓左,最後咩事?
屌你老母成班怪獸人妖垃圾
???
所謂咩要工商開台拍野唔得閒練,同人地台灣全部全職實況主根本冇得比,人地講緊一日可以打16個鐘,都未計比賽開始前偷跑個啲

達哥自己都講,收工返去搵淡水,搵龍珠戰士學
收工返黎都打6-8個鐘,都比人話鳩hea唔練功
所以你話香港觀眾幾難服侍
係咁㗎啦
個陣睇人鬼心思思買返隻sf6嚟打
先發玩白金尾開始已經係另一個level嘅野
卡咗最近先master到
先知個陣達哥係堅勁
你話Master又點 比賽柒
我又覺得佢打6tan個場魔王戰好精彩喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞