達哥 街霸綜藝節目【達人道】 (4) 恭喜女戰士們畢業 打街霸唔好嬲

476 回覆
54 Like 13 Dislike
咁癲 無訓教
罵得最多X64好似係呢度
努力投入但得到個遺憾嘅結果,其實仲好睇啦
仲講緊 算啦打機啫
我覺得Hanna過咗只會不斷諗點解自己咁柒一局都搶唔到
谷住谷住要搵機會贏返覆桌
同埋要比大家睇 老師教嘅嘢冇白費到
根本冇呢度同埋Alma諗得咁深
又咩hard feeling又咩難堪
呢個一定係
公海出埋post
其實佢衰咩
傳係佢迫走kitspy
好多人都放大唔係咪事實嘅別人情緒
悠白勁好
衰冇觀眾緣
佢今次明明冇做乜野最尾個集都比人話太監
愈講愈誇張
根本其實已經唔係關街霸事,呢個只係佢本人情緒導火線
係佢本身情緒就好有困擾,好多負能量喺身...
希望佢可以唔好咁負面
加油啦!!!!
明明好少事
愈聽愈覺得危險
Alma真係唔好再俾自己咁沉落
好好做自己就好了
大家都根本係想件事好 開心,咩結局都冇分別
其實冇今次達人道
Alma個炸彈遲早都爆
係達人道呢度爆可能反而重好
至少多咗好多街人嘅支持
同埋達人道嘅成員都一定比到佢支持
其實大部分觀眾都係想大家都開開心心就得
佢表面活潑內裡抑鬱
呢種人最易有情緒病
有d放大自己既悲慘,其實無咁大件事
肯定靠新人殺手屈上去
屈咁耐依家爆一次仲好
再屈就真好危險
而家爆左先最少都仲有一班老師 觀眾知咩事 可以一齊面對
佢係講到對世界絕望想一了百了就輕鬆晒
當然係唔係關呢次街霸事,唔好又有on9搵位嚟入
其中一個大得著真係識到多一班好朋友 dennis會同佢心理輔導 互相交流交心
遊戲內容嚟講alma真係打好好
好到幾位老師好似都有d驚訝嘅地步,完全封鎖對面全部進攻路線

同埋悠白終於可以打返啲水平差唔多嘅對手
上次人鬼一個半月同組全部都掂到master
雖然都係冇combo,但今次冇亂鳩,有嘗試用後後對策hanna,賽後互動都有趣

而且悠白妮子對空呢啲基本功都keep到,相反達師妹又冇combo又冇對空,小心比兩位師姐打死
要瞓了
講真CW輸比UMA 等於無咗70萬鎂
台灣大忌幫單嘢都嚴重好多

輸贏好正常
大炒會輸唔開心都好正常
同埋大炒唔代表實力差好遠,可能只係差少少或者破唔到某個攻勢就搞到場場輸

其實都好多人支持佢地
點解要剩係拎d衰嘅出嚟講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞