達哥 街霸綜藝節目【達人道】 (4) 恭喜女戰士們畢業 打街霸唔好嬲

449 回覆
54 Like 12 Dislike
Lm
西沙講野都好乞人憎,串得好低級
星期四晚都咁多人捱夜睇晒
琴晚睇睇下瞓着 想知之前隔幾耐先有replay
好多佢金句黎 唔駛太認真
有睇開佢開台就識笑
佢連播世界高手都會叫佢地返屋企練下combo先啦
一兩日內
lm
成個節目好睇到癲 我諗加埋sf6半價真係會多咗唔少新手入坑包括我
話說琴晚睇果時係咪大家都有畫面delay問題? 我睇佢地打果時聲音快過畫面 replay應該會搞搞佢?
緊張啦個節目d野全部要佢決定
達哥嗰隊好彩有JJ
所以咪大鑊
啲對策係windows10 但Alma 係windows 11
呢個比賽我係hanna支持者
其中一個原因係我將自己投射左落佢度
我係被動少少 講野前要諗一諗 講既時候要慢慢講 做唔到不停9up既人
有時見佢終於有機會講野 但講幾句就俾人拎返個話語權 會代入左自己 (利申唔係話其他人唔岩 可能個show要keep住個節奏有時就會咁)

再加上佢本身冇打開機 個角仲係要主動向前進攻 學前面某巴打話齋似去打魔王咁
由0開始 但又好有天份 又好肯向前 所以好想鼓勵佢

呢日既比賽只係代表左果一刻既臨場發揮
雖然hanna覺得自己發揮得唔好 但你既投入同努力係大家都睇到的!!!
就算冇贏到 呢個比賽總有野袋落袋
達哥EQ真係好高, 有時串都係為左效果, 控場又強, 講野又得體, 仲要有心推廣SF6, 真係好RESPECT, 大家真係要珍惜達哥
但平時達哥個CHATROOM都係咁, 你諗下係開左訂閱MODE既情況下, 如果全公開應該仲癲, 其實香港人把口真係好臭, 講野好MEAN, 特別當網上唔開真名既時候, 咩難聽說話都講得出
FC25一場太長, 街霸個緊湊度同時間都一流, 一場90秒
睇hanna 醬睇到好心痛
搞lf2啦 年尾係咪出remake
豪仔真係勁不過alma打得幾好
好心d人收下把口, 支持Hana 都唔代表要鬧Alma, 調返轉都係
話Alma 成日講野個d 唔睇下如果咁多集無佢搞咁多色水邊有咁好睇
調轉如果兩個女戰士都係Hana 咁靜 咁成場都係達哥同師傅控場又會唔會咁好睇
而家咁一動一靜佢兩個又frd 咁先最好
同埋話咩Alma 唔識安慰人, 可能係真既, 但你又知Hana 平時點同佢相處,
佢話咩起身就玩無沖涼個d, 一半為左搞返比較疆既氣氛, 一半想講自己真係練得好多, Hana 今個禮拜係真係練少左, 唔係怪佢, 但係事實練習時數真係少過人, 輸反而先係合理
你諗下Hana 話最後三個鐘衝左白金, 如果佢有多d 時間練, 禮拜中就升左白金啦洗鬼等最後, 咁理解既話Alma其實講得好岩, 贏輸係練既時間問題, 唔關其他野事,
事實兩位打街霸都好有天份, 四星期去到呢個段位, 同妮子悠白打到五五波, 成個節目投入, 熱血, 輸左會不甘, 令一個打機節目昇華到有血有汗既成長故事, 絕對值得多d鼓勵
上面個D仲叫達哥開public chat , 而家已經咁到時肯定慘不忍睹, 仲有dm或者Chatroom 或者連登鬧人個d唔該都去反省下, 自己係咪"好識講野"

支持Hana , 支持Alma, 更支持達哥
真係 兩位女戰士都要支持
揾師父要揾到達人道4位又打得又講得既都難
私心希望有個平台或者機會俾HANNA覆桌, 佢應該好唔甘心俾人炒蛋
最好達人道得閒出下sp
Or alma直播覆桌

從妮子對alma可以見到hana輸既其中一個關鍵位就係未練熟parry波

之前就算唔使parry都打贏到係因為alma嗰時昇既時機未有捉到咁準 有時會昇空氣就俾到機會對手 但尋晚係100% 睇到真係有落過苦功

就如熱狗所講 冇諗過進步得咁快所以未應對得切 如果俾一個星期hana調整肯定結果唔會咁一面倒
應該唔會再玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞