達哥 街霸綜藝節目【達人道】 (4) 恭喜女戰士們畢業 打街霸唔好嬲

477 回覆
54 Like 13 Dislike
已經講過最快有時間夾到都係下年年頭
但年頭就到達哥放新年假
搵左對本身熟既咪難處理 本身唔fd一定唔會七情上面
宜家就係有個現場嘅人overreact 搞到全世界有花生食
佢哋冇好勝心嘅話做完第二集已經可以唔使做
有先做到今日
唔敢睇連登
呢個post已經好撚friendly,佢個台有啲人講嘢仲toxic十倍
唔fd可能打咗交啦
宜家唔係都要Sub咗先有得留言?
咁唔俾面達哥?
唔講以為輸左capcom cup決賽
今次輸左,轉頭問完cfu咪覆桌lo
我又唔信唔fd既話Alma會衝出黎喎 hanna唔care都唔會當下出真火啦 假笑完場演員會唔識咩?
alma同hanna會唔會從此退坑
明佢想衝出嚟做圓場幫Hanna
但佢要改善嘅位係跟達哥學下說話技巧
所以下季搞(如果有)
可以分開兩條line
一條成長team搵兩個囡囡友愛互助互相成長
一條就認真battle team 搵試當真JFFT班友嚟撥衡個火搞火藥味睇破防食花生
佢係贏咗但唔開心自己諗埋一邊
搵試當真依d即刻唔想睇
師父們全部都講得好好
係CW講嘢摟打咗少少
最感動應該真係Dennis段感言
做到哂自己想達到嘅目標
超出咗自己所預想嘅效果
真係有種圓滿完美嘅感覺
琴晚其實完得好正
除咗冇睡衣之外
我都係是但up
因為唔係好諗到咩人上到嚟可以輸到仆街破防破到失控得嚟可以每全世界開心恥笑
事實就係咁, 根本完全無問題

Hanna輸咗梗係唔開心, 知佢都好想嬴, 但所有嘢有得有失, 明明Alma自己都識話兩個都已經嬴咗

個節目成功到咁, 如果節目過後仲太在意某啲位, 仲將件事向負面諗就最傻

唔知仲以為9成觀眾睇完都屌, 話唔好睇

明明成功到黐線
公道講
打哥玩人鬼最後嗰集更災難
輸到仆街勁低氣壓氣氛勁差
但你問觀眾會唔會想睇達哥再玩人鬼
一定超過一半想睇
至少想睇佢返去覆桌
所以根本唔使擔心個節目收尾唔好
諗起上次3台工商試當真主持好唔掂
真係想支持達哥都唔想睇
有親試當真 jfft都會skip
上年中秋都係睇完軒公直接skip jfft 睇mc仁
希望有機會就搞多集達人道SP2比Hanna同Alma打多次,結返個和解之印
下季返黎做大魔王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞