C朗屌7坦克:曼聯教練唔可以話唔爭英超歐聯

419 回覆
418 Like 14 Dislike
有講就有講
無講就無講
炒車就認啦
啱啱醒起
坦sir逼害嗰個山曹 歐聯決賽料
屈鳩人無態 硬出圓規 借去多仔立即䁱飛
咁既用人心態爭歐聯
笑死人咩
坦克點會玩手段,高壓管治?

當年我屌坦克玩手段,俾連登仔屌到仆街
經過時間洗禮,我已經相信坦克冇玩手段
你有冇腦㗎
佢2024 買曬自己人 記者會講乜都得啦
C 7 2024年係講返佢當年吖嘛 佢而家係曼聯咩
啲新聞呢引述呢唔係嗰日出就嗰日講㗎

你唔好似智障咁樣啦,我都唔想話你
係咁叫人回覆你,你係咪有病?
https://www.theguardian.com/football/article/2024/aug/15/manchester-united-erik-ten-hag-premier-league
Ten Hag insists ‘confident’ Manchester United can win Premier League
一陣又話前四都冇就鳩吹攞英超,乜都你地講哂
佢成就確實係世一 FF啲乜撚
但係坦克下下都係訪問度贏返
何嘗唔係另一種正能量

btw獌最大問題係鬥心
同爭冠軍嘅慾望
睇佢地d人完全feel唔到依樣嘢
甚至坦克都feel唔到 淨系feel到佢死剩把口 9up下就算
坦克輸完呢2場都講need time

不過啲花迷同上面嗰隻假曼迷麥麥送話人睇唔到嘅時候,自己一樣睇唔到
你有冇腦㗎

到依家仲撐坦嘅人
點會有腦
條友on9仔黎
咁坦克幾時有講?

我撐坦克,你地可以屌我了
坦克是頂流
真係 好似有讀寫障礙咁呀
好陰功
我又唔想笑佢喎,但係佢又好撚智障
坦克點都識波過牙朗

我撐坦克,你地可以屌我了
坦克是頂流
c朗成也心態 敗也心態
雖然佢依家仲系咁樣係幾on9
但係都唔可以抹殺佢 20幾30幾歲果陣
憑住依個心態成為雙驕(果個年代嘅雙驕,依家唔係)
太上皇干政又多一員
笑死又搬龍門
你批評一個人執教風格,話佢無爭勝心
但帳面大家睇到坦不斷push隊波去爭冠細盃都照鼓勵,仲好記得打巴塞個次賽前吹雞叫人入場撐,夠鬥心未,呢啲有眼睇架喎
依家C朗都唔知有冇吹水話佢叫隊波放棄你又照單全收信到十足
懷疑你係咪匿係locker入面收料
FF到歐國盃勁過世界盃
你話係咪係囉
move on啦朗狗仔
支持你偶像喺沙地捧盃好過啦
所以咪話佢哋搬龍門
管好你塊沙漠先啦
我話緊你張19圖
搬乜鳩龍門姐

你覺得有爭勝心姐,我覺得冇喎
啱啱先俾人打比三比零,踢到成舊屎咁
唔好同我講咩爭勝心啦

Btw人哋c7頂級球會心態,杯仔就當攝牙罅
要爭就要爭第一

跟住你同我講坦sir,連啲杯仔都好着重
已經有好強嘅爭勝心

算唔算自我驗證?

坦sir冇呢隻杯仔俾人炒咗la 你覺得佢着唔着緊?
辛祖依啲垃圾 係柒頭先捧
如果?你有冇睇上面張圖啊垃圾
你有冇腦㗎

笑死又搬龍門
你批評一個人執教風格,話佢無爭勝心
但帳面大家睇到坦不斷push隊波去爭冠細盃都照鼓勵,仲好記得打巴塞個次賽前吹雞叫人入場撐,夠鬥心未,呢啲有眼睇架喎
依家C朗都唔知有冇吹水話佢叫隊波放棄你又照單全收信到十足
懷疑你係咪匿係locker入面收料
我話緊你張19圖
搬乜鳩龍門姐

你覺得有爭勝心姐,我覺得冇喎
啱啱先俾人打比三比零,踢到成舊屎咁
唔好同我講咩爭勝心啦

Btw人哋c7頂級球會心態,杯仔就當攝牙罅
要爭就要爭第一

跟住你同我講坦sir,連啲杯仔都好着重
已經有好強嘅爭勝心

算唔算自我驗證?

坦sir冇呢隻杯仔俾人炒咗la 你覺得佢着唔着緊?

痴閪線咁講經咩
朗狗仔真係叻哥黎
發覺條友連水曹都捧就覺得浪費左時間同佢拗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞