C朗屌7坦克:曼聯教練唔可以話唔爭英超歐聯

419 回覆
418 Like 14 Dislike
其實都唔知幾多個曼迷反下坦俾你哋記住,一有機會就圍屌,屌走人

仲要大部份都係屌佢買人廢、教波廢,唔似你哋咁鍾意人身攻擊

如果真係咁和平,又點會成日都嘈迷坦反坦
你要知道,係曼聯令球玉成名,唔係球玉令曼聯成名囉
咁而家係計好睇 定計成績呀
搬定個龍門先啦

唔講以為摩狗d 波場面又好撚好睇

不過講摩狗, 你條柒頭一定又拉返去成績到講啦下話
當日明明可以留底蘭歷克做director佢啲target list正路架喎 坦狗自己推咗結果咪抵死自食惡果
4424 證明坦有曼聯DNA
係你凸別啲比人記住,唔關我事,重有曼post管理員唔係我
真心迷多點會撐山曹
由4強到決賽, 中前場踢得最差就係山曹
咁講法你班人咪又係搬龍門 摩連奴嗰陣就屌踢得難睇蘇斯克查嗰陣就屌冇冠軍 呢兩件都起碼有是但一樣係ok坦狗兩樣都唔掂就成班當佢神咁拜
on9
大家理念唔夾咪分手,今季坦蛇就算贏咗足總杯,之後都要比蛇尖班高層再endorse,而家曼聯係轉向更現代化管理,佢今季唔掂就會炒,唔會走回頭路踢低位防反,會請返踢法相近嘅領隊
講成績咪兩季兩盃囉
又唔撚計?
坦兩年兩冠,C朗?
po 入面而家都一堆反坦啦on9
係你兩條柒頭反得黎零舍柒先俾人屌啫
山曹4強先俾人投票做motm

最差?
又嚟呢啲老作

之前迷坦點樣屌群魔亂舞,點樣點名反坦六子?

俾人屌嘅咪就係你哋駁唔到人之後玩人身攻擊囉
迷坦班on9仔似佢主人淨係識講兩年兩杯 但上季廢到被人叫曼8out 比哂錢買佢最鍾意嘅子弟兵 今年第三年教波仲廢過對家淨係夾咗三場嘅Slot 仲好意思J成績
係咁勁點會 25m 都差D 無人唔肯買
要坦不如繼續用摩連奴
唔好又拉去講其他嘢

上屆歐聯4強邊個motm?山曹點樣全隊最差?
見人講人話,見鬼講鬼話

自己拎唔到世界盃嗰陣就話葡萄牙係垃圾,拎歐國盃已經等於世界盃
連燈曼唔衰得,當日為件回佣坦踩阿朗台,今日唯有繼續呃自己回佣坦有料到
唔造死逼搶之負
點明目張膽買班廢鳩賺回佣
牙朗講事實
希望班傻曼繼續撐坦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞