C朗屌7坦克:曼聯教練唔可以話唔爭英超歐聯

419 回覆
418 Like 14 Dislike
你記憶碎片化得真係好嚴重
麾狗係由一開始就已經俾佢啲Hater無論贏波輸波都好追住嚟屌

你覺得你自己真係好理性咩?嚟嚟去去淨係識得屈人迷坦反坦邪教。陏吓就叫慘話俾人欺凌俾人圍攻,知唔知個醜字點寫㗎?
你現實一定係kam 撚黎
講d 野好撚kam
唔係鬧反坦
係屌緊你兩條柒頭皮啫
你反又好迷又好 都係要俾人屌架啦
屌你 唔關反坦迷坦事
係屌緊你條柒頭皮kam撚
朗狗仔不嬲kam
成日以為自己鍾意自稱goat嘅人就高人一等
收皮啦
佢高價買自轉唔識用我已經屌柒佢啦
邊忽迷坦
唔係以為得迷坦先會屌柒你呢個智障仔下話
成日喺度話句嘢係講笑
唔知嗰陣邊個曼迷有笑出聲呢?
淨係見到佢即時收咗十幾個負評
呢句真
清你快d走,迷坦班人仲j緊佢笑丙朗

駛咁多錢仲屌呢屌勞,人地利個光頭佬,第一年黎就打撚爆你仲講乜
人哋J啲前鋒同攻中最緊要識逼搶 唔係要攞嚟入波或者比靚波創造機會
錯啦,其實費sir係睇人黎屌。簡東拿踢鳩球迷一事,費sir冇屌過佢
首先,冇屈人迷坦,你哋緊張人哋批評坦克多過曼聯戰況,咁唔係迷坦唔通我要屈你哋係曼迷?

另外,你哋真係見人反坦就圍屌,呢個post大家都見到你哋係咁
除咗人身攻擊,你連討論嘅能力都冇
迷坦最柒就係明明見人反坦就屌,仲講到自己寬宏大量咁

淨係識得話人kam同柒,但係連人哋嘅說話都駁唔到

反正教主坦係永遠唔會錯
查頓辛祖由曼聯轉投車路士後,周日(15日)凌晨英超處子上陣即做好戲,下半場先至落場嘅佢,完場前交出靚助攻畀尼干古入波,協助車路士劣勢下1比0絕殺般尼茅夫。車仔領隊馬利斯卡賽後大讚查頓辛祖,更寸爆坦哈格「唔識教」。

車路士今場作客般尼茅夫形勢被動,主隊4分鐘就由達華尼亞射中楣,36分鐘伊雲尼遜博到12碼,佢親自操刀被羅拔山齊士撲出。半場期間車路士換入查頓辛祖,般尼茅夫60分鐘再有賴恩基士堤射中柱,大難不死嘅車路士,完場前4分鐘由查頓辛祖左路發難,再交畀禁區內嘅尼干古射入,驚險贏1比0完場。

查頓辛祖今場只係踢45分鐘,但已有17次前場傳送、2次成功過人、2次創造機會同1次助攻,馬利斯卡賽後大讚查頓辛祖,兼寸爆坦哈格唔識教:「辛祖踢得好好,我戥佢開心。加盟前我同佢傾過一次,就知呢個人需要用愛心去教,佢踢波只係想享受足球,佢好想證明自己。

只得24歲嘅查頓辛祖,喺曼聯因訓練問題得罪坦哈格,公開反擊後就被打入冷宮,坦哈格嘅鐵腕治軍令查頓辛祖冇碇企,上月曼聯更以「割喉價」2,300萬鎊,以先借後賣方式蝕讓畀車路士,馬利斯卡今次真係「執到寶」。
可以開始bin 屍
坦狗點樣無冠軍
曼聯無左佢岩岩贏7:0

Barnsley
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞