C朗屌7坦克:曼聯教練唔可以話唔爭英超歐聯

419 回覆
418 Like 14 Dislike
佢哋話鍾意坦克多過朗?

人哋啱啱先做完訪問
當年佢地支持撐坦, 同埋覺得朗錯
摩連奴一季攞嘅冠軍仲多過件坦狗兩季加埋你班人咪又係屌
講緊蘇sir 呀家陣
如果唔同迷坦一齊圍爐扮勁就係on9同敗走,咁你咪當係

大把曼聯球迷頂你哋唔順都廢事入去傾,你哋就自己j自己真理

你咪睇下波台啲人覺得你哋on9定我on9
你而家咪又係做緊 當日盲反摩佬個個角色囉
佢哋嗰時個論點咪又係俾時間

上季佢哋出嚟屌坦嗰時,你班迷坦咪又係屌名宿,又當睇唔到?
曼迷post唔圍爐唔通出去同反曼一齊笑鳩曼聯?
人哋批評坦克又當反曼

迷坦先會覺得坦克等於曼聯
你咪又係覺得朗狗等於曼聯
咪就係話要成績搵摩佬好過要踢法好睇搵蘇B好過 依家坦狗係唔好睇又唔好食呀
牙朗對曼聯嘅代表性高好多啦

牙朗18歲嚟到拎冠軍再拎金球奬,呢啲根本係曼聯光輝嘅歷史

除咗你哋班柒頭迷坦,應該冇人唔認
曼post從來都比人屌坦,但唔係你呢啲所謂曼迷用上面啲逼害辛祖踢走球玉ddg嚟屌坦蛇,你可以話佢買人冇眼光,戰術廢唔知踢緊乜嚟屌佢
即係佢哋反摩反蘇就得 其他人反坦就唔得
根本摩佬 sob 嗰陣都係公海恥笑得最勁
然後依家講到全部都係曼迷屌咁
成間球會咁多年歷史得四個人喺度打嗰陣攞過金球獎C朗已經係其中一個
曼聯光輝嘅歷史有好多,得佢喺曼聯嘅時間曼聯先光輝?
球玉未成名嗰時已經捧緊曼聯,一陣又比人屌廢佬球迷
又點樣唔好食
而家係你輸打贏要
比好睇就攞 蘇sir出黎比
比成績又攞返摩狗出黎比

調返轉講
坦一季成績,攞盃數已經多過蘇sir 3年啦
你咪又係唔鍾意
哂鳩氣啦
買人眼光差班迷坦狗咪又係推晒落去高層度 成日話自轉狗因為高層唔識deal先100M咁貴 明明條友廢到根本唔應該買連20M都唔值 仲有件垃圾波牛Mount又係唔知買嚟做乜 比成55M淨係落嚟做逼搶60分鐘
坦一季攞嘅冠軍仲多過蘇sir 3年加埋
你咪又係屌坦撐蘇
Ballon d’Or winner 有幾多啊?

要比同坦克比咪得,坦克有乜成就?
講返個因由啫,點解咁貴都買,如果管理層有第二個人選比到佢咪唔洗咁貴,今季換哂管理層咪冇哂啲水魚價球員
下下踢到斷開兩截連對英冠高雲地利都比人撳翻住嚟打係威嘅 唔係人地嗰球明明冇越位都吹咗直頭輸撚埋添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞