C朗屌7坦克:曼聯教練唔可以話唔爭英超歐聯

419 回覆
418 Like 14 Dislike
雞朗點岩法?
曼呢堆料,高價低能,爭前四都唔知得唔得,講爭冠軍真係曼區班曼迷都無咁嘅想法。只能夠望坐隊波一步一步黎慢慢提升成績
光頭蛋成績差係事實,曼無能力爭冠亦係事實,唔係雞朗9up兩句打飛機就可以改變到事實。
佢幫唔到球員進步 除左明耐
辛祖就算唔係佢累佢都唔係恩師
爭前四都唔得?

咁SoB教足嗰2季揸住所謂嘅垃圾都有第三第二咪好神?
我係曼迷純粹反坦 個人係鐘意睇防反所以其實後費sir年代嚟講蘇B嗰陣啲波係睇得最開心 但唔反對好似坦狗第一季咁加少少後場傳控同逼搶

依家踢埋啲斷開兩截嘅transitional football成績差場面更差 班迷坦狗仲好意思叫人比耐性 成日賴傷兵有冇諗過佢嗰套根本太食球員個人能力 中堅要馬天尼斯第一季咁fit先可以推前同做到吓波 個防中位下下要好似迪莊咁要做晒轉身護波推進再分埋波
反朗迷坦先唔係真心鍾意曼聯

出面大把曼迷都仲好鍾意牙朗,話曬睇住牙朗18歲慢慢變成球王拎冠軍

依家反朗迷坦嘅人根本就唔係同一種球迷嚟
辛祖本身就唔係坦克格買,有邊個會認為佢係辛祖恩師
而家係講返前因,坦克格根本比足機會辛祖
喺你把口講出嚟我忍唔住笑咗出嚟
佢冇哥狗/高普點石成金種感覺
咁嘅資源踢到屎咁
唔係憎佢純講佢一定唔係勁
你鍾意

反正出面你問曼迷鍾意牙朗定坦克,都好易有答案

你冇理據嘅可以入返曼聯狗竇搵返迷坦一齊打J
咪又係朗哥迫走人
上季當佢唔計,因為真係主力傷哂加上中後防都唔知有幾多人組合,根本冇穩定人腳,今季咪睇下佢踢到咩戰術,逼搶走位,隊友同隊友之間嘅默契唔係一季半季就磨合到
https://www.youtube.com/watch?v=U5wNBe5elV0
我估除咗連登之外嘅曼迷大部分應該鐘意牙朗多過件坦狗
咁不如坦克輸波全部唔計?
你點反都冇用,佢重教緊曼聯
如果冇咗幾件就要跌到落第八同啲場面咁差其實算唔算係一個sustainable嘅體系
騙子波台出哂名on9 係你地先咁傻豬覆佢
sob 嗰期阿仙奴 維拉 都未上力
邊有得咁計
因為本身曼聯就冇體系,而家就係建立緊,不過好多曼迷冇耐性,坦克格係過客定幫曼聯建立體系嘅領隊今季完季咪知
我知,睇住佢敗走曼post
仲有摩連奴對猁狗比人射36腳已經屌到七彩 上季坦狗場場比人射廿幾三十腳就話要比耐性
摩連奴蘇B嗰陣都係踢防反仲要so call都攞第二架 係曼區班人唔鐘意咋嘛
年年都有買賣人咁就可以永續磨合
加利佬, 李奧, 史高斯 唔計曼迷?
想知蘇sir 教左3年攞左咩冠軍
呢十年咪一直聽緊費sir囉

根本就應該調返轉

唔好理班老屎忽 向前看

好似雲爺爺咁走就真係走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞