C朗屌7坦克:曼聯教練唔可以話唔爭英超歐聯

419 回覆
418 Like 14 Dislike

最差
摩佬咁有感染力教曼個陣咪又係日日俾人笑柒
球員遲到練波唔屌得唔通要say sorry氹翻佢?
另外想知點高壓法 你踢緊職業有紀律係基本啦下話
唔理有冇料 教練點都大過球員架啦
坐實球壇史2地位都比人叫踢好d 波先講

你呢條賤種就收下嗲先啦
喺度話費Sir係衰神
仲好意思自認曼迷
想睇圓規掛牌值幾錢
條垃圾只是Ajax level
無論d迷坦點講都好
朗都會係獌嘅legend
坦只係一個會令球迷同球員降低要求嘅教練
我都想睇朗帶領al nassr 贏r連同英超
唔係連登仔
係朗狗仔
完美示範咗咩叫先射箭後畫靶
你都on撚9
去到最top level嘅運動員分別就係心態個度
但教波係另一回事,佢教得仲衰過坦克
你隻迷坦就收皮啦

捉住人哋一個講笑留言講足幾年

唔夠人講就次次po呢張圖玩人格謀殺

你講嚟講去就係想屌走曬啲反坦啫,根本就唔係想曼聯好
1億買普巴做6弟 三枝香 寸祖記fans個樣似中風
呢啲全部都係公海笑鳩佢嘅
依家講到係曼迷笑佢
不過最癲都係屈曼迷屌佢帶隊拎三冠
迷坦真係垃圾邪教

平時曼聯輸波都冇乜唔開心,但一有人批評坦克就成班出嚟屌

好心你哋唔好話自己曼迷啦
咁冇人買又唔代表到啲咩咖喎

史一球王美斯拎完世盃夠冇球會出offer,最後要去美國踢,咁你會唔會話球王廢?
都唔記得你點比人屌走,原來你咁鳩
公道講句,個六隻反坦係真係弱智先比人圍反。
呢啲咁嘅垃圾下下都要屈服一個身份落人哋度先識得講嘢,永遠都係二元論。你唔撐我反坦你就係撐坦!
其實就好似嗰班有精神病嘅左膠LGBTQ咁明明人哋講緊事實,佢就話人哋人身攻擊。
拿又嚟
已經去到開始屈人係邪教
搵塊鏡照吓你自己你屌得好細聲呀,你冇一輸波就飛撲出嚟啊
好心啦
呢啲迷坦都一樣做緊
以前SoB 摩佬嘈極都唔會咁嚴重

其實入得狗竇都知,平時無事無幹咪讕係和平,依家一提到「牙朗」「山曹」「迪基亞」呢啲敏感詞,就開始有人捉人嚟屌

你話反坦二元論,迷坦一樣見人反坦就標籤人「同反曼圍爐」「朗狗仔」
自從美欺單野之後
班朗狗仔好似食咗過期春藥咁亂咁吠
一直都話迷坦係邪教

班人唔care曼聯輸波,但好care有人批評坦克,或者好care有人幫牙朗山曹講好說話
曼聯贏波,佢哋第一時間搵反坦嚟屌

咁樣唔係邪教係乜?

你話我老屈,咁不如你睇下上面點鬧反坦先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞