C朗屌7坦克:曼聯教練唔可以話唔爭英超歐聯

419 回覆
418 Like 14 Dislike
曼迷都反朗?睇唔透
朗 vs 坦

我撐朗
坦克其實依家都謝撚曬啦
舊人清啲唔清啲,
你用高壓時,佢哋就hea踢
成績唔好就係你孭飛
贏到杯亦唔見得多credit
坦克講到咁,都知道捽唔到班友仔
曼區日日朗狗朗狗咁叫喎
你好睇唔過眼咩?我就唔會叫球玉同佢班迷做朗狗同朗狗仔嘅
朗狗賤鳩格到早走同上阿迷到訪問,咩曼迷會迷佢你係朗狗仔或皇狗另計
點都好過棒坦克
曼開到人工咁貴 撚有人接到咩
迪基亞 馬斯亞個個都係咁
公道啲咁講
而家成隊都係佢買返黎 洗左唔知幾多億

唔應該用個夾字
成件事100%入晒光頭坦數先合理
邊有謝曬,踢咗三場啫,我又唔覺坦蛇好高壓,反而佢要改善戰術,係咪要下下谷哂啲人上前場同單防中,另外贏到杯唔多比credit佢嗰班多數迷朗、迷ddg、迷sob
公道
但你唔公道
係坦克自己係記者會度贏者,咁做根本帶唔起隊員既鬥心同士氣,只係為自己打飛機保住份工
你唔會啫 你下面已經有一隻人辦
仲有唔少人著佢波衫入奧脫福睇波喎 嗰班又係唔係曼迷呀
問費sir 咪就係買返牙朗返黎搞亂檔令到SoB 要執包袱囉。講真我唔覺得SoB 比坦克差,有親和力,隊波又有隊型,雖然係防反,但真係打到防反嘛,又唔駛點樣洗錢,好過依家又咩傳控迫搶由後面組織上黎但無樣掂。如果之前肯咁洗錢,摩佬 SoB 可能已經重建成功了
蘇斯克查啲波肯定好睇過依家坦狗可惜上限唔高
https://x.com/utdmegish/status/1830700786436993456?s=46&t=wh_it-Pq_qMnusFq7P9Fmw
唉,睇呢段片,卡叔真係好野,年紀係大但真係幫到隊波,牙朗返黎就係搞亂隊波,到坦克年代就無買過啲幫到隊波既人,雖然我唔係獌迷都覺得可惜
知就好
搵條球霸返黎間接令蘇b要走
大佬呀
唔J球皇啲脾氣 精神 周邊乜乜乜
唔通真係睇佢每場90分鐘球技咩
懷疑你頭兩句有影射,從而從而從而
https://youtu.be/evmblNVr6pI?t=40
我唔知你係咪曼迷,其實係睇你鐘意繼續踢防反定轉型踢逼搶同高位防守加傳控或坦蛇自己要咁高速嘅足球,第一季用返大部份原班人馬加幾個新球員,一樣可以踢到咁,重會加啲後場傳控同逼搶,只可以話坦蛇自己都睇少咗英超或睇高咗自己嘅戰術,第二季即刻大改戰術,原班人馬踢開防反加上大量傷患,成績自然唔好,今季基本上換哂人就冇借口,咪睇下半季踢成點
拎份訪問黎證明坦帥冇講過咁好笑嘅?

訪問咁講就代表佢日日訓練同開會嗰陣冇咁講過?

家超哥夠日日周圍同人講香港由治及興,前途一片光明啦,佢開行會嗰陣r到頭髮都甩晒,同人講香港今次實玩撚完冇得救你又知咩
光頭蛋英文咁好,難怪教到曼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞