98歲翁肺癌末期曾剩6個月命 不化療不吃藥 搬到藍區後竟多活45年

336 回覆
514 Like 18 Dislike
午睡成為常態,生活節奏緩慢。

可能係最重要因素
中國唔會有呢啲地方
因為污染嚴重
就算幸運有個地方無被污染
類似呢單新聞一出
純天然都變純污染
列舉下啲原因

可能係因為觀塘老母咁既居住環境
人煙稠密但緊密 人同人之間近過住劏房咁
食嘅係元素兩餸飯 化學補給足夠!
證明美國醫生廢
俾D自信, 唔係似
「我找不到他們,他們都死了。」
Lm
他晚年曾回到美國,想找尋當年診治過他的醫生,「我找不到他們,他們都死了。」
之前睇到啲書既節錄係個日本腫瘤科醫生寫
話睇左咁多年CANCER
只能夠講有啲係真癌
有啲其實係假癌
但醫學上係一樣,唔會分開醫
醫生亦唔會分到
真癌就冇架喇,你點醫都係死
假癌就唔洗醫,因為本身就殺唔死人
所謂現代醫學啲咩化療電療其實係鳩來
就算切左腫瘤,如果係真癌都係會擴散去第二度,都係死
啲所謂醫得返好既例子其實只係因為病人本身假癌,所以自己好返
而如果係真癌咁無論點整色整水都係只會令病人痛苦,最後係唔關事
所以驗到有CANCER
求其過得開開心心咪算
真癌冇得醫
假癌唔洗醫
人類做咩都冇用
自然療法都有好多種唔同學派
你講個個順勢療法只係其中一種
他晚年曾回到美國,想找尋當年診治過他的醫生,「我找不到他們,他們都死了。」
又因為運登公屋仔鳩噏 害死幾多人
即係點?醫唔好就係真,醫好就假?
醫生分唔到咁佢點分?會唔會人體本身都有唔同?
我睇錯以為係藍田
第一次聽有假癌呢樣野
真。當年小龍女都係靠食蜂蜜同三文魚醫返好
其實自成一角,食既小加工無污染空氣就係咁
唔係白魚咩
仲要個無腦comment 咁多人like
完全反映質素
雖然話心境精神好影到身體,但文路好似content farm
三文魚咪白色
你可以純粹當佢見得太多CANCER 既一種自我感覺 (佢寫本閒書而唔係醫學論文都見到態度)
見得太多根本又切又電又用藥都根本醫唔好既CASE
亦都見過根本咩都唔洗做又可以生歐歐幾十年既CASE
就算有藥係可以實際殺死癌細胞
就算直頭割埋
一樣係可以轉移擴散
總之生得癌如果係真就冇野可以做
無謂用醫療手段增加痛苦
可以好多解釋
最大機會係化驗過程/結果出錯
人哋嘅樣本當咗係條友咪會咁囉...
00後 冇撚得救
所以話未成年嘅人應該唔畀上連登
睇得多呢啲垃圾comments真係會壞腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞