[一億中場組合 & GoodBye CCC]祖雲達斯球迷討論區(47)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
過度使用隨時再傷多件….由其Kalulu…
都係盡快買人啦。
似等到一月先再算
呢兩日都傳左好多個

想回收嘅
Muharemovic,今季借去西瓜皮開始有正選
Djalo ,借左去波圖一分鐘都無出過
Rugani,借去阿積士都係坐多過踢

傳過嘅
Hato,阿積士左腳幼幼
Lacroix,今季轉左會去水晶宮,跑得好撚快
Kiwior,阿仙奴後備普普通通
Beukema,踢開Motta波,應該易適應

我自己睇好嘅
Diakite,身體條件好,踢邊踢中間都得
Zeze, 南特嘅19歲左腳仔,高大又靈活
減刑
季尾復出

🚨 BREAKING 💣 Paul Pogba will be back to action in 2025, confirmed!

His 4 year drug ban has been reduced to just 18 months, as MailSport reported.

Pogba can start training with Juventus in January and then he will be allowed to play official matches by March.

Fabrizio Romano🎖
估唔到出得返黎
但傳膠層仍然決左同佢解約
合理
慳到啲錢買下中堅中鋒
對大家都好 佢份約
而家中場已經夠人
好似話去美職或沙地
如果係萬年,30m當碎錢即pay唔使諗。係我地呢啲窮鬼先睇到30m好大
開波喇
陣容呢?
得我地兩個睇,是旦啦
爆post
有勞巴打們開新post 頂住先
我未得閒update
杜生
放心 唔會爆
出比利時仔就是精神
隻比利時幼幼翼
good shot
2個golden chance都唔入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞